Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mikortól hagynátok, hogy a...

Mikortól hagynátok, hogy a nagyszülők megpuszilják az unokát?

Figyelt kérdés
A nagyszülő és az unoka között 2000 km van, egyszer látták, amikor nagyon kicsi volt, 9 hónapos korában megyünk hozzájuk.

2022. máj. 4. 22:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%

Miután mwgszületett, bármikor .

Nagyon unatkozhatsz ha ilyeneken gondolkozol..

2022. máj. 5. 01:19
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
1500km a határeset alatta nem... a most komolyan mégis miylen kérdés? Pusziról van szó csak.
2022. máj. 5. 01:29
 13/29 anonim ***** válasza:
35%

Oké, hogy a nagyszülőkről van szó, de a gyereknek olyanok lesznek, mint a vadidegenek. Igenis kellene egy kis időt hagyni, hogy megszokja a nagyiékat a gyerek, nyisson feléjük, nem rögtön vetődni rá cuppogva, mint egy pióca.

Lehet lepontozni...

2022. máj. 5. 01:34
 14/29 anonim ***** válasza:
93%

9 hónaposan simán, azt hittem újszülöttről van szó. Ebben a korban már úgyis a földön kúszik-mászik, mindent a szájába vesz szóval találkozik sokmindennel.

(Én egyedül azt nem bírtam mikor a kezét puszilgatták mert a fogzás miatt egész nap azt ette a gyerek).

Úgy se látják sokat ha ilyen messze laknak.

2022. máj. 5. 05:45
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Ha már nem újszülött. De mi ezt meg is beszéltük.
2022. máj. 5. 05:50
 16/29 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező! Most mér láthatod, hogy a többség nem is érti, hogy merült fel benned, hogy ne puszilhassa meg!

Tényleg, hogy merült fel benned?

2022. máj. 5. 06:53
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

megint egy trollkodó gumicsont???

Bedobta, és elvonult a kérdező.

2022. máj. 5. 07:48
 18/29 anonim ***** válasza:
66%
Attól q pillanattól, hogy egy légtérbe kerülnek.
2022. máj. 5. 07:57
 19/29 anonim ***** válasza:
40%
Én megértelek, Kérdező. Én felnőttként is utálom a puszilkodást és gyerekként is utáltam. Nem vagyunk egyformák…
2022. máj. 5. 08:17
 20/29 anonim ***** válasza:
72%

Anyukám már 8 naposan (amikor hazakerültünk a kórházból) megpuszilta a kislányom homlokát. (Anyu tiszta, ápolt, nem dohányzik).

De volt olyan rokonom, akinek a kölykéhez 2 éves koráig hozzá sem volt szabad érni (természetesen megmosott kézzel SEM).

2022. máj. 5. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!