Mikortól hagynátok, hogy a nagyszülők megpuszilják az unokát?
Miután mwgszületett, bármikor .
Nagyon unatkozhatsz ha ilyeneken gondolkozol..
Oké, hogy a nagyszülőkről van szó, de a gyereknek olyanok lesznek, mint a vadidegenek. Igenis kellene egy kis időt hagyni, hogy megszokja a nagyiékat a gyerek, nyisson feléjük, nem rögtön vetődni rá cuppogva, mint egy pióca.
Lehet lepontozni...
9 hónaposan simán, azt hittem újszülöttről van szó. Ebben a korban már úgyis a földön kúszik-mászik, mindent a szájába vesz szóval találkozik sokmindennel.
(Én egyedül azt nem bírtam mikor a kezét puszilgatták mert a fogzás miatt egész nap azt ette a gyerek).
Úgy se látják sokat ha ilyen messze laknak.
Kérdező! Most mér láthatod, hogy a többség nem is érti, hogy merült fel benned, hogy ne puszilhassa meg!
Tényleg, hogy merült fel benned?
megint egy trollkodó gumicsont???
Bedobta, és elvonult a kérdező.
Anyukám már 8 naposan (amikor hazakerültünk a kórházból) megpuszilta a kislányom homlokát. (Anyu tiszta, ápolt, nem dohányzik).
De volt olyan rokonom, akinek a kölykéhez 2 éves koráig hozzá sem volt szabad érni (természetesen megmosott kézzel SEM).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!