Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mikortól hagynátok, hogy a...

Mikortól hagynátok, hogy a nagyszülők megpuszilják az unokát?

Figyelt kérdés
A nagyszülő és az unoka között 2000 km van, egyszer látták, amikor nagyon kicsi volt, 9 hónapos korában megyünk hozzájuk.

2022. máj. 4. 22:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%

Úúúú engedély nélkül nem érinthetsz meg valakit, akkor már rögtön "kölyök". Aha. De a rokon a paraszt, nem te aki ha nem úgy van ahogy te elképzeled, akkor rögtön bepukkadsz és degradálóan beszélsz egy kisgyerekről.

Elég szomorú igazából, hogy mivel egy kisgyerek nem tud még effektíven ellenállni a nem kívánt érintéseknek, ezért azt hiszik a felnőttek, hogy bármikor összefogdoshatják, összenyalogathatják. Ha meg próbálna a gyerek ellenállni, akkor meg rá van fogva, hogy jajj milyen kis morci és le van szarva, hogy Icuka néni nyálas puszijait a háta közepére se kívánja.

Lehet megint lepontozni. :)

2022. máj. 5. 10:38
 22/29 anonim ***** válasza:
64%
21 nagyon igazad van!
2022. máj. 5. 11:42
 23/29 anonim ***** válasza:
56%

Azért kölyök mert túlzásnak tartod a szülei döntèsét?

Nekem is van gyerekem és a világból ki lehet kergetni ezzel, hogy egyből mindenki lerohanja meg az arcába áll, veszi ölbe, aztán meg jön a “jaj hat mi a baj miért sír??” Mert ugye a babának erre nevetnie kéne és vidámkodni. Szerintem hagy döntse el minden szülő a gyerekét ismerve, hogy mi az ami jo neki.

Pedig ha várnának hogy feloldódjon kicsit akkor minden ok lenne. A baba is ember, nyilván egy felnőttnek az arcába se hajolna meg dumák a bele az ember a semmiből.

A kérdésre meg: a nagymama köszönhetne neki puszival, amíg az egy normális szolid puszi. Lényeg hogy ne legyen lerohanva a gyerek.

2022. máj. 5. 12:19
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

Én amondó vagyok, hogy közeli rokonok (tesó, mama, papa) már kezdettől fogva megpuszilhatják (nem összenyalhatják!).

Távolabbi rokon, ismerős estén én sem szeretem, ha ölelgetik azonnal, meg puszilgatják. Ha a játék közben rányomnak a homlokára, kezére egy cuppanóst, az nem zavar. Csak ha már mikor meglátják úgy közelednek, hogy csücsörög a szájuk... attól én is rosszul lennék, szerencse hogy nincs egy se a közelben :D :D

2022. máj. 5. 12:24
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyunk egy nagy taperolós család, de mi is arcra puszival köszöntjük egymást és búcsúzunk egymástól (nyilván nem azokkal a rokonokkal, akikkel naponta találkozunk, hanem azokkal, akikkel minimum több hetente). Nem értem, hogy a gyereke(i)met ebből miért vonnám ki. Természetesen ha valaki mondjuk fertőző beteg és taknya-nyála egybefolyik, az ne puszilkodjon (de leginkább el se jöjjön egy családi összejövetelre, ha nem muszáj), de szerintem a hozzátartozóimnak maguktól is lenne ennyi esze.
2022. máj. 5. 14:26
 26/29 anonim ***** válasza:
64%

Majd az eskuvojen ...

Ezt a hülyeséget

2022. máj. 5. 14:49
 27/29 anonim ***** válasza:
7%

21-es, engem nem zavar, ma már 8 éves ikrek, egyetlen egyszer nem vigyáztam rájuk, szóval ha anyuka anyafarkast játszik, akkor legyen következetes.

Nekem egy nyűggel (2 nyűggel) kevesebb:DDD

2022. máj. 5. 15:12
 28/29 anonim ***** válasza:
19%
természetesen szigorúan csak a 18 születésnapján hagyd!
2022. máj. 6. 17:32
 29/29 anonim ***** válasza:
16%
Lol 13
2022. máj. 6. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!