Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezt ti hagynátok?

Ezt ti hagynátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A feleségem nem szimpatizál édesanyámmal és ebből kifolyólag a kisfiunkat nem szeretné rá hagyni hogyha vigyázni kellene rá mert nem bízik benne csak anyósra hagyná most és mindig is . Hozzá kell tennem különösebb oka nincs rá hogy utálja szimplán csak nincs meg a kémia köztük. A saját családja a minden az enyémet meg nem nézi semmibe sem bár nem mondja ki így de ezt többen is jelezték a családom közül . Járt már valaki így ? Enyhült ez később ? Mit reagálnátok hasonló helyzetben ? Engem ez nagyon irritál és sokat veszekedtünk már ezen de sajnos hajthatatlan …

2023. szept. 22. 10:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
30%
Ugyanígy voltam 10 évvel ezelőtt
2023. szept. 22. 19:32
 42/62 anonim ***** válasza:
59%

Bebaxna ha egy anya nem féltené a tűztől is az 1 éves gyerekét.

Azt mondtad nincs eltiltva a gyerek, lehet látni nyugodtan. Akkor mi a baj? Hogy nem ő tutujgatja, de láthatja a gyereket? Azt is mondtad hogy ez nagyon fáj a te anyádnak, így ezáltal neked is. Aha értem, és a feleséged mellé mikor állsz ki? Abban bízik az ember jobban akit ismer, vagy még abban sem!

Ezt is írtad, idézem: "De úgy gondolom ez akkor sem lehet ok rá mert csak sérelmezte édesanyám h egyik napról a másikra oda költöztem se szó se beszéd nélkül . Ami váljuk be jogos volt részéről." Gondolom azóta pikkel a feleségedre, meg hallgathatta az asszony a pattogását anyádnak. Meg a po favágást ilyesmit.. tudjuk hogy megy a nők közötti balhé. Én sem viselném el a baxogatást senkitől, anyóstól sem anyámtól sem.

Szóval mivel én kibújtam édesanyám sejhaja mögül, így bizakodom benne, hogy érett felnőtt asszonyként tud viselkedni, nem azon hisztizne mikor járok hozzá. A tiéd hogy viselkedik?! És te felnőttél már eléggé, hogy a saját anyád szoknyája alól kibújj? Azt meg ne várd hogy mondjuk az 5 éve ismert, vitatkozós asszonnyal legyen puszi viszonyban, aki nem mellesleg fél órákra beállít munka előtt.. vagy inkább az anyjával foglalkozik jobban mert az elküldheti a π-csába ha valami nem tetszik neki.

Az meg hogy fogod viszed a gyereket meeee neked jogajjjid vannak, na az a hab a tortán. Mellőlem nem viszi senki a gyereket, mivel én foglalkozok vele a legtöbbet, én adtam életet neki, én éjszakáztam, hadd ne soroljam. Az pedig a cseresznye a hab tetején, hogy te anyád miatt válsz az asszonytól aki pont neked szült egy gyereket, nem egy normális családdal rendelkező palinak, ahol elfogadják hogy a pici fiú felnőtt. Az pedig szégyen hogy itt még uszítanak is. Na az ilyen dög körül repkedő **** keselyűktől mentsen meg az isten bennünket!!! Szállj ki anyád szoknyája alól mert a végén a feleséged megunja, hidd el más itt a baj, nem a "kémia". Ne haragudj, nem akartalak megbántani, de ezt mint anya mondom, pici gyerekkel. Térj észhez és nézz a dolgok mögé!!!

2023. szept. 22. 20:24
 43/62 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az nem érv, hogy “65 éves nővel nem beszélhet így”. Hogy? A kornak mi a relevanciája?

Valahogy nekem fura a sztori… Nem lehet, hogy anyukad nehezen viseli/viselte, hogy megnősültél?

2023. szept. 22. 21:04
 44/62 anonim ***** válasza:
95%
A feleséged azért nem mondja el,hogy mi bántja,mert teljesen tisztában van azzal,hogy te úgyis anyádnak adsz igazat. Az írásodból látszik,hogy csak anyád a jó.
2023. szept. 22. 21:53
 45/62 anonim ***** válasza:
80%
Én csak a gyerekeket sajnálom ebben a helyzetben.
2023. szept. 23. 02:23
 46/62 anonim ***** válasza:
41%

"Aha értem, és a feleséged mellé mikor állsz ki? Abban bízik az ember jobban akit ismer, vagy még abban sem!"

De miért kellene "kiállnia" mellé, ha nem ért egyet vele? Miért kötelező, hogy egy pasi mindig a felesége véleményét ismételje, az ő nézeteit kövesse, sajátja nem lehet? A pasi nem gondolhatja úgy, hogy az ő anyja is vigyázhat a saját gyerekére?

Vegyetek már vissza ebből, hogy egy férjnek kutyaként kell ugatnia a feleségének.

"Mellőlem nem viszi senki a gyereket, mivel én foglalkozok vele a legtöbbet, én adtam életet neki, én éjszakáztam, hadd ne soroljam."

Hát anyukám, tetszik vagy sem, a férjnek márpedig ugyanannyi joga van a gyerekhez, senkit nem érdekel, hogy te hordtad ki, ez nem ad többlet jogot, és ezzel tisztában van mindenki gyerekvállalás előtt, meg azzal is, hogy a másik félnek is van családja. Ha nem tetszik, nem vele kell gyereket vállalni.

2023. szept. 23. 04:41
 47/62 anonim ***** válasza:
81%

10. "Egyedül él ,nem sokára nyugdíjas lesz . Kórházban dolgozik,tiszta, pedáns és nem iszik,dohányzik. Munkahelyről jár napszámba szóval egy nagyszerű anya és ember ."

Sajnos egy rossz tapasztalat miatt nekem ez is kevés. Ismerek olyan nőt, akire hasonlókat lehetne mondani, más szakmával. Csak éppen nagyon negatív ember, rosszindulatú, mint aki csak azt keresi, hogyan tudna másokba belekötni. Lehetőleg valami hivatalos ürüggyel, akár a szomszédba, lakásszövetkezetbe (ami lehetne jogos, de ez hülyeségekbe köt bele), tehát ilyen kákán is csomót kereső gonosz ember. De ezt ő nem is érzékeli, mert beteg a gondolkodása.

Lánya sem normális, nem véletlenül menekült el a lánya férje is, gyereket is hátrahagyva. Így egyedül neveli már régóta.

2023. szept. 23. 08:35
 48/62 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, az 5-ös válaszodban ott van az egész konfliktus háttere. Felnőtt férfi létedre titokban költöztél el anyádtól, mert tartottál tőle. Ez önmagában is sokat elmond, de nyilván abban az időszakban sok veszekedés volt a feleséged és anyád között, amit a feleséged nem felejtett el. Csak neked időközben anyád sikeresen átmosta az emlékeidet, és mostmár úgy gondolod, anyád jogosan volt dühös a költözés miatt. A feleséged viszont nem felejtette el, mi történt, ezért utálja anyádat, és ha kérdezed, mondja is neked, hogy ezért, de nem akarod meghallani, és azt írod ide, hogy nem tudod, miért utálja, hiszen az elköltözés körüli balhéért nem szabad anyut utálni, mert megtiltotta. Ez tipikusan az emlékek, a múlt átírása.

A gyerek meg csak 1 éves, én se szívesen adnám oda senkinek, pláne nem olyannak, akivel konfliktusom volt.

2023. szept. 23. 10:53
 49/62 anonim ***** válasza:
90%

46. Sajnalom, de az anyának van nagyobb hangja normaliséknál. És normalis anya nem hagyja hogy leuralják. Egy férfinak sokszor az is derogál hogy pelenkát csseréljen, nem hogy egy üvöltő gyereket tutujgasson, vagy éjszakázzon vele rendszeresen. Ugyan hány ilyen pasit ismersz? Tudom te biztos sokat, de én egyet sem, pedig rengeteg anya vesz körül!!! Sokszor a pasiknak akkor van joguk amikor a gyerek cukimuki meg a saját akaratot kell érvénnyesíteni, na az megy nekik, de a pelenkacsere meg anyuka én-idő az nem derogál :).... na az ilyenek a gyereket nem viszik sehová...

48nak pesig teljesen igaza van :)

2023. szept. 23. 11:48
 50/62 anonim ***** válasza:
33%
A 42-es szuperanyáktól mentsen meg az ég. Az ilyen nem érti, miért nem akar a gyerekével senki se játszani :D
2023. szept. 23. 11:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!