Ezt ti hagynátok?
Sziasztok.
A feleségem nem szimpatizál édesanyámmal és ebből kifolyólag a kisfiunkat nem szeretné rá hagyni hogyha vigyázni kellene rá mert nem bízik benne csak anyósra hagyná most és mindig is . Hozzá kell tennem különösebb oka nincs rá hogy utálja szimplán csak nincs meg a kémia köztük. A saját családja a minden az enyémet meg nem nézi semmibe sem bár nem mondja ki így de ezt többen is jelezték a családom közül . Járt már valaki így ? Enyhült ez később ? Mit reagálnátok hasonló helyzetben ? Engem ez nagyon irritál és sokat veszekedtünk már ezen de sajnos hajthatatlan …
Vége az lesz …
2-3 éves lesz a gyerek válni fogok mert attól kezdve hozhatom vihetem a gyereket . Már akkor lesz tudata és tudja milyen vagyok. Eddig ez a terv
Te hülye vagy?
Pont most hozhatod-viheted a gyereket akkor, amikor akarod, mert teljes jogú szülője vagy.
Ha elváltok, max. heti egyszer láthatod majd te is.
Az a baj, hogy nem vagy férfi, fosol a feleségedtől.
Én sem kedvelem az anyósom, mégsem zártam ki őt a gyermekeim életéből. Előfordult, hogy a férjem dolgozott, anyukám kórházban volt, nekem meg fogorvoshoz kellett mennem. Egyértelmű volt, hogy anyósom vigyáz rá. Egy ilyen esetben a feleséged mit tesz mondjuk egy 1 évessel? Nem viheti be fogorvoshoz, se más vizsgálatra.
Másrészt te is szülő vagy, neked is vannak szülői jogaid, jogodban áll a gyereket rábízni anyukádra. Ezt mondd el neki és azt is, hogy számodra is bántó ez a hozzáállás, nem is csak a nagymama számára.
hmm. Ha tenyleg nincs ra oka es csak a kemia...akkor en a te helyedben ezen nem veszekednek hanem az asztalra csapnek hogy ilyen nincs.
A gyerek ugyanugy a tied is ugyanugy szeretned hogy a csaladod te rezse is lassa, vigyazzon ra, kapcsolatot melyitsen vele.
34 vagyok, no es az en partnerem anyja borzalmas....
van egy 22 honapos kislanyunk akit, mivel az oregasszony 2 percre lakik tolunk neha atviszek mert akkor nagyizhat, vigyazz ra.
Koztunk sem jo a kemia, nagyon konzervativ, hivo oregasszony...abszolut nemtetszik neki ahogy neveljuk a gyereket...
De amig nem neveli ellenem, nem beszel neki rosszul anyurol apurol addig azer atviszem mert fontos a gyereknek es nagyijanak is hogy egyutt legyenek.
Remelem a feleseged nem azert csinalja hogy megmutassa o kontrollja alatt van a gyerek es igy akar az anyukadnak rossz erzest adni.
Kedved utolsó ez tőled nagyon szép dolog , én is nagyon örülnék ha a feleségem ilyen lenne felfogásban.
De sajnos jól látod a helyzetet fitogtatja hogy az ő kontrollja alatt van a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!