Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hagynátok így vagy javítanátok?

Hagynátok így vagy javítanátok?

Figyelt kérdés

A sógorommal/sógornőmékkel nem jó a viszonyunk egy korábbi nagy vita miatt, csak ünnepekkor találkozunk. (Nem lehet megbeszélni, és nem fog javulni a viszony.) Náluk van egy két éves kislány.

Mivel ilyen ritkán találkozunk nincs semmilyen kötődés a gyerekhez részemről, bár a szülinapjára nyilván el szoktunk menni. De sose babusgattam, játszottam vele, pedig amúgy szeretem a gyerekeket. A férjem azért jobban elvan vele, ha találkoznak.

Azért merült fel ez most így bennem, mert nemsokára megszületik a fiunk. Én nem gondolom, hogy ők majd jobban fognak érdeklődni a mi gyerekünk iránt, nekem nincs is rá igényem, ha tehetném egyáltalán nem tartanám velük a kapcsolatot, csak a férjem miatt teszem.

Szerintetek ez így rendben van, vagy a gyerekek miatt erőltetni kellene a témát?

Köszönöm!

2022. ápr. 20. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagynám
2022. ápr. 20. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges a gyerekek miatt, ha valaki, akkor a férjed kellene, hogy ennek indikátora legyen.
2022. ápr. 20. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz hetente összejárni babázni ezután, akkor szükségtelen szorosabbra fűzni a dolgokat köztetek. A gyerekeknek meglesz a saját baráti/ismerősi köré. Az, hogy él egy unokatestvére, nem befolyásolja a találkozások gyakoriságát. Nélküle is lehet teljes, boldog élete.
2022. ápr. 20. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kell erőltetni.
2022. ápr. 20. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem vagyunk jóban a sógornőmékkel, annyira egymás gyerekeihez sem kötődünk. A nagyszülőknek kicsit fáj is a szíve emiatt, meg nekik fontos, hogy az unokák jóban legyenek, ezért szoktunk szervezni közös programokat, igazából max. mi nem beszélünk olyan sokat egymással.
2022. ápr. 20. 15:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Utolsó: Szerintem após majd nálunk is nyomatni fogja, hogy legyenek jóban a gyerekek, majd meglátjuk azt hogy kezeljük, szerencsére még az odébb van.

Nálatok akkor elvannak a gyerekek, ha találkoztok?

2022. ápr. 20. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyni kell.
2022. ápr. 20. 23:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, mert lehet, a gyerek miatt csak rosszabb lesz!
2022. ápr. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!