Hagynátok így vagy javítanátok?
A sógorommal/sógornőmékkel nem jó a viszonyunk egy korábbi nagy vita miatt, csak ünnepekkor találkozunk. (Nem lehet megbeszélni, és nem fog javulni a viszony.) Náluk van egy két éves kislány.
Mivel ilyen ritkán találkozunk nincs semmilyen kötődés a gyerekhez részemről, bár a szülinapjára nyilván el szoktunk menni. De sose babusgattam, játszottam vele, pedig amúgy szeretem a gyerekeket. A férjem azért jobban elvan vele, ha találkoznak.
Azért merült fel ez most így bennem, mert nemsokára megszületik a fiunk. Én nem gondolom, hogy ők majd jobban fognak érdeklődni a mi gyerekünk iránt, nekem nincs is rá igényem, ha tehetném egyáltalán nem tartanám velük a kapcsolatot, csak a férjem miatt teszem.
Szerintetek ez így rendben van, vagy a gyerekek miatt erőltetni kellene a témát?
Köszönöm!
Köszönöm mindenkinek!
Utolsó: Szerintem após majd nálunk is nyomatni fogja, hogy legyenek jóban a gyerekek, majd meglátjuk azt hogy kezeljük, szerencsére még az odébb van.
Nálatok akkor elvannak a gyerekek, ha találkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!