Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért csinálta ezt a kutyákkal...

Miért csinálta ezt a kutyákkal és macskákkal régen a nagymamám? És miért nem változott meg azóta?

Figyelt kérdés

Mondta, hogy nagyon régen, fiatal korában, ha kutyából "túlszaporulat" volt, megölte a kiskutyákat.

Illetve, egyszer, amikor a sok macskája közül az egyik rendszeresen megölte a gyöngytyúk-fiókákat, felakasztotta a nyakánál fogva egy fára az említett macskát, ami úgy pusztult el. És még mindig ezt tenné, ha ilyen helyzet adódna, mondta. Mert szerinte, ami káros, azt el kell pusztítani.

Ráadásul, ő neheztel rám, hogy védem az állatokat. Nem tudja hová tenni a témát illető hozzáállásomat.

Nagyon haragszom rá emiatt.

Hozzáteszem, diplomás ember a nagyim, és mégis ilyen.

Igaz, sajnos már nagyon beteg, magatehetetlen, én segítek neki, gondozom.

2023. febr. 24. 15:33
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy, ha demens is a nagymamád, akkor simán lehet, hogy nem igaz vagy nem úgy igaz a sztori. Nem is ő csinálta, csak hallotta, csak akarta csinálni stb. Nem direkt hazudik, ez a demenciával jár.
2023. febr. 25. 13:42
 42/43 A kérdező kommentje:
Nem demens.
2023. febr. 25. 13:46
 43/43 anonim ***** válasza:
75%
Mert gyűlöli istent? Mit tudom én...
2023. febr. 26. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!