Nagy korkülönbség testvérek esetén: hogy éltétek meg régen és most? Milyen a kapcsolatotok?
30 éves vagyok ,húgom 6 éves.
Szeretem, imádom de közel sem olyan mint az a tesóm akivel együtt nőttünk fel.
Több tesom van, a legfiatalabb és köztem 14 év van. Ha a nagyobb normálisan kezeli a kisebbet, akkor teljesen jól el lehet lenni.
Mára el is tűnt nagyjából a különbség. (33-47)
Szia!
22 éves vagyok, a tesóm 13 és nagyon jóba vagyunk:) Elég bizalmas kapcsolatunk van és tényleg számíthatunk egymásra.
Féltestóm 14 évvel idősebb, jóban vagyunk, de lényegében csak egy rokon. Néhány havonta találkozunk. Mindig is külön éltünk, szóval sosem volt szoros kapcsolat, de sosem volt probléma köztünk.
Bátyám 7 évvel idősebb. Vele sincs semmi gond, tökéletesen jóban vagyunk. Viszont sosem volt annyira szoros a kapcsolat, neki is megvolt a saját baráti köre, meg nekem is.
A bátyám és köztem nincs 2 év korkülönbség, mégis olyan felnőttként a kapcsolatunk, mint két távoli rokon, nem tudunk egymásról semmit, ég és föld vagyunk, nem avatjuk be a másikat a dolgainkba, nem rajtam múlik, a bátyám távolságtartó, így beletörődtem.
A fiam 13 éves, és most várjuk a kistesóját (végre), nagyon sokára sikerült sajnos, így jelentős korkülönbség lesz köztünk. Bízom benne, hogy azért elég időt fognak együtt tölteni mielőtt a fiam kirepül, és nekik sokkal jobb kapcsolatuk lesz később, mint nekem a testvéremmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!