Nagy korkülönbség testvérek esetén: hogy éltétek meg régen és most? Milyen a kapcsolatotok?
7 és 9 év van köztem és a húgaim közt. Van egy öcsém, akivel csak 3.
Kicsiként mindig ketté osztva voltunk, amikor hagyták: én az öcsémmel, a két húgom együtt. De nagyon sokszor szüleim nyomására be kellett vennünk őket a bandába, és elszúrtak mindent. Pl: amikor elmentünk a karantén időszakban bringázni (16, 14, 9 és 7 évesek voltunk), akkor is elcs.szték, mert rájuk kellett vigyázni, nem mehettünk a saját tempónkban, nem mehettünk oda, ahova akartunk, mert nem tudtak volna átmenni a forgalmasabb utakon. Most meg ugye az idősebb húgom 11, kamaszodik, és eléggé bunkó. És nekünk, nagytesóknak kell példát mutatni, hogy hagyjuk magunkat megalázni általa🙂
16 év van köztem és húgom közt. Nem vagyunk rosszban, de nyilván nem együtt nőttünk fel, én 19 évesen elköltöztem végleg otthonról, mert nem tetszett, hogy kisgyerek van a házban, akinek a hisztijeit, sírását stb. kell hallgatni.
Most nem igazán keressük egymást, nagy ritkán küldünk egymásnak egy mémet, meg amikor együtt a család, dumálunk, de amúgy aktívan nem tartjuk a kapcsolatot.
12 év van közöttünk, semmilyen a viszony.
Azt leszámítva hogy nekem kellett rá vigyáznom 14 éves koromtól - vagy pontosan ezért - nem érdekel minimálisan sem.
Csak annyit láttam, hogy ő a kicsi, hozzá alkalmazkodunk, minden szünetben rám sózzák kéretlenül is, ő mindent megkap, és bármit csinál engem vesznek elő...
A szüleim hibája, igen, de attól ő is csak úgy "van" az életemben, de semmit nem tudok róla, főleg, mióta elköltöztem.
Gyereket viszont nem szeretnék. Egyet már nevelgettem, elég is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!