Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék itthon meztelenül...

Szeretnék itthon meztelenül lenni, hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel milyen egész nap ruha nélkül lenni, úgy csinálni a dolgokat, de a családom nem ilyen nudista. Hogy tudnám mégis kipróbálni? Attól félek az nem működne hogy csak megmondom nekik hogy ruha nélkül akarok lenni. 16/L

tegnapelőtt 10:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell, hogy nudisták legyenek, elég ha toleránsok.

De ha nem szokták meg, elég kellemetlen lehet férfirokonaidnak. A biológia minden hátsó szándék nélkül is működik.

tegnapelőtt 10:43
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Ez pont januárban jutott eszedbe! Próbáld ki, amikor nincsenek otthon: Vagy befűtesz 28-30 fokra, vagy egy órán belül felöltözöl, mert fázol. A 28 fokot pedig a többiek ruhában nem bírják ki, ha hazamennek.

A fűtészámláról most ne is beszéljünk.

tegnapelőtt 10:48
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem kezd úgy hogy levetkőzöl. És kész. Tádám.
tegnapelőtt 11:11
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Hát! A téli szünet alatt már lett volna időd/alkalmad kipróbálni!

Én pl nagyon szeretem, de én egyedül élek.

tegnapelőtt 11:22
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
Ordas nagy kamu. Amúgy meg ha felnőtt leszel, azt csinálsz otthon, amit akarsz. Ne házasodj prűddel.
tegnapelőtt 11:22
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Én is így vagyok itthon ha tehetem, de most télen ezt egx kicsit nehezebb kivitelezni. Bár gondolom a szobádban csak megteheted, oda nem nyitnak csak úgy be. Vagy ha igen, akkor mondd azt, hogy épp most öltözöl át.

De ha otthon nem sikerül, akkor eljárhatsz textilmentes szaunába, naturista programokra, stb.

tegnapelőtt 12:07
 7/18 anonim ***** válasza:
31%
amikor masok nincsenek otthon legyel nyugodtan meztelen, de miert akarsz a szuleid elott meztelenul flangalni?
tegnapelőtt 15:27
 8/18 anonim ***** válasza:
63%

Amíg csak kipróbálni akarod, azt csináld akkor amikor nincs otthon senki.

Ha nem vagytok ilyen naturista felfogású család akkor nehéz dolgod lesz, nem fogják jó szemmel nézni.

Amúgy 18 éves korodig ők felelnek érted és nem kötelesek asszisztálni, hogy neked most ilyen bekattanásod van hogy meztelenkedni akarsz.

Majd ha felnősz és elköltözöl akkor a saját lakásodban úgy meztelenkedsz ahogy akarsz.

tegnapelőtt 15:45
 9/18 anonim ***** válasza:
15%
Én tuti kivágnálak a faxxba otthonról. Nem akarnálak pucéran látni. Majd ha lesz saját otthonod, ott azt csinálsz amit akarsz
tegnapelőtt 18:13
 10/18 Kíváncsi Kalandozó válasza:
94%
Próbáld ki olyankor, amikor a szüleid elutaznak valahova, vagy csak hosszabb ideig nincsenek otthon.
tegnap 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!