Szerintetek mit szólna ahhoz anyám és öcsém hogyha itthon meztelenül lennék?
Figyelt kérdés
Prűd családban élek de imádok meztelenül lenni
És ha anyámék is itthon vannak is jó lenne csak nem merek előttük mert kb 5éve láttak utoljára így
Engem nem zavarna ha pucéran látnának de nem tudom hogy mit szólnának hozzá 17/F
jún. 4. 13:58
1/23 anonim válasza:
Én is szoktam meztelen lenni itthon, de csak akkor, ha más családtag nincs itthon. Amúgy meg nem mutogatom magamat semkinek.
3/23 anonim válasza:
Gondolom azt, hogy "takarodj már felöltözni hülyegyerek", vagy valami hasonlót.
4/23 anonim válasza:
Egész nap otthon ültök hárman?
Pucerkodj, ha nincsenek otthon.
5/23 anonim válasza:
Inkább hagyd meg arra az időre amikor saját lakásában fogsz lakni a barátnőddel... vagy amikor nincsenek otthon.
6/23 anonim válasza:
Ismertem 2 autista figurat, azok voltak otthon mindig meztelenul. De csak akkor, ha egyedul voltak. ;-)
7/23 A kérdező kommentje:
Kicsit félre értitek sztem
Úgy értem ezt a meztelenül létet hogy mondjuk alvásnál és azután amíg kimegyek a konyhába inni vagy wcre?
Vagy amíg be/ki megyek a fürdőszobából?
jún. 4. 15:02
8/23 anonim válasza:
És addig nem tudsz felvenni valami könnyűt?
9/23 anonim válasza:
Én pl tuti agyonvernélek. Majd ha a saját házadba költözöl, ott azt csinálsz amit akarsz.
Nem lennék kíváncsi a pucér tested látványára. Betegnek tartanálak, hogy arra izgulsz hogy a szüleid és a testvéred meztelenül látnak. Normális ember nem viselkedik így.
10/23 anonim válasza:
Ha saját szobád van, ahol csak te vagy, ott úgy alszol, ahogy akarsz, de ha kimész, legalább egy gatyát vegyél fel, ne légy igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!