Velem van a baj, hogy abnormálisnak találom, hogy a 16 éves öcsém meztelenül mászkál itthon?
Azelőtt rettentően szégyenlős volt, ha véletlenül rányitottam a szobájában vagy a fürdőben, amikor öltözött, üvöltött, mint a sakál. Pár hónapja meg az ellenkezője van, meztelenül alszik, és a lakásban is úgy mászkál itthon, egy száll semmiben. A szüleink szerint hagyjam rá, most ilyen korban van. De szerintem, ez totál nem normális dolog. Vagy most velem van a baj? Én sem vagyok szégyenlős, ha véletlenül meglát valaki meztelenül, tényleg nem zavar, de nem mászkálok meztelenül sehol, se itthon, se máshol mások előtt.
Szerintetek?
veled van a baj.
nem ruhában születtünk...
Szerintem senkivel nincs baj,velem is így volt mint öcséddel változó kor.Ő igy érzi magát jól,FOGAD EL ŐT ÍGY.
Talán kevesebbet meztelenkedik majd idővel,de a meztelen alvás megmarad(szerintem manapság sokan alszanak meztelen)Mi ba baj a meztelen alvással?
mMennyi hülye troll van itt!
Nme normális, amit csinál. Ém nyáron meztelenül vagyok, de mert csak egyedül élek jelenleg. Tesó, rokon, egyebek előtt eszembe sem jutna!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!