Velem van a baj, hogy abnormálisnak találom, hogy a 16 éves öcsém meztelenül mászkál itthon?
Azelőtt rettentően szégyenlős volt, ha véletlenül rányitottam a szobájában vagy a fürdőben, amikor öltözött, üvöltött, mint a sakál. Pár hónapja meg az ellenkezője van, meztelenül alszik, és a lakásban is úgy mászkál itthon, egy száll semmiben. A szüleink szerint hagyjam rá, most ilyen korban van. De szerintem, ez totál nem normális dolog. Vagy most velem van a baj? Én sem vagyok szégyenlős, ha véletlenül meglát valaki meztelenül, tényleg nem zavar, de nem mászkálok meztelenül sehol, se itthon, se máshol mások előtt.
Szerintetek?
Szerintem nem veled van a baj, megértelek, hogy zavar... De az ő viselkedése sem abnormális.
Mivel együtt éltek, úgy gondolom, meg kéne egyezzetek egy közös megoldásban... Pl. bugyi/boxer minimum legyen rajta, vagy csak a saját szobájában nudizzon...
Mért, inkább ismeretlenek előtt meztelenkednél? :D
Miért lenne abnormális a nudizás?
jo persze ha ti nem nézitek jó szemmel akkor probkéma,de a szüleidet nem zavarja...szóval.
legyél vele toleránsabb,vagy beszélj vele,hogy ez téged miért is zavar,hátha megegyezésre juttok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!