Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Velem van a baj, hogy abnormál...

Velem van a baj, hogy abnormálisnak találom, hogy a 16 éves öcsém meztelenül mászkál itthon?

Figyelt kérdés

Azelőtt rettentően szégyenlős volt, ha véletlenül rányitottam a szobájában vagy a fürdőben, amikor öltözött, üvöltött, mint a sakál. Pár hónapja meg az ellenkezője van, meztelenül alszik, és a lakásban is úgy mászkál itthon, egy száll semmiben. A szüleink szerint hagyjam rá, most ilyen korban van. De szerintem, ez totál nem normális dolog. Vagy most velem van a baj? Én sem vagyok szégyenlős, ha véletlenül meglát valaki meztelenül, tényleg nem zavar, de nem mászkálok meztelenül sehol, se itthon, se máshol mások előtt.

Szerintetek?

2015. ápr. 26. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem veled van a baj, megértelek, hogy zavar... De az ő viselkedése sem abnormális.

Mivel együtt éltek, úgy gondolom, meg kéne egyezzetek egy közös megoldásban... Pl. bugyi/boxer minimum legyen rajta, vagy csak a saját szobájában nudizzon...

2015. jún. 8. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Mért, inkább ismeretlenek előtt meztelenkednél? :D

2015. jún. 9. 17:00
 13/17 anonim válasza:
Legalább kevesebb szennyes lesz :D
2015. aug. 2. 00:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi is látjuk egymást meztelen a hugommal.
2016. ápr. 11. 22:37
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Miért lenne abnormális a nudizás?

jo persze ha ti nem nézitek jó szemmel akkor probkéma,de a szüleidet nem zavarja...szóval.

legyél vele toleránsabb,vagy beszélj vele,hogy ez téged miért is zavar,hátha megegyezésre juttok.

2016. ápr. 13. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Perverz.
2021. ápr. 2. 12:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Meztelenkedj te is nyugodtan.
2023. márc. 19. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!