Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy családban ahol a karcsúság...

Egy családban ahol a karcsúság a mérce ott el fogják fogadni azt ha valaki molett?

Figyelt kérdés

Adott a család ahol mindenki nagyon szép karcsú. Valaki tesz érte jobban, valaki egyáltalán nem de azért valljuk be erősen genetika is közre játszik.

Az egyik felnőtt gyerek párja molett. Konkrétan beszólást soha nem kapott. De családi összejöveteleken a karcsúság fontossága és lételeme szinte folyamatosan hangoztatva van.

A molett hölgy ahogy látom egyre rosszabbul érzi magát, ha leül rögtön párnát húz maga elé. Mikor éppen valaki beszél, például a legutóbbi az volt: az egyik felnőtt lány gyerek mondta egy képet mutatva, hogy 20 évesen nem volt több 40 kilónál, most meg 50 kg. Az anyja pedig hozzá tette, hogy így is gyönyörű vagy, de ha terhes leszel nagyon figyelj nehogy 55 kg fölé menj mert úgy már hatalmas lennél. Na szóval ilyenek.

jan. 2. 20:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
Beteg család.
jan. 2. 20:24
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jan. 2. 20:27
 3/30 anonim ***** válasza:
89%

Ebben a családban a nők nem többek 150-160 centinél? Mert ezek a súlyok max ilyen magassághoz mennek el, magasabbaknak már az anorexia szintjét súrolja. Az meg ugyanolyan veszélyes, mint a súlyos elhízás és veszélyesebb, mint a szimpla molettség.

Én a nő helyében beszélnék a párommal, hogy nekem nagyon bántóa a célozgatások. Mondjuk ezt illene a pasinak is észrevennie, nem csak az a gúnyolódás meg sértegetés, ha kerek-perec ledagadtozzák.

jan. 2. 20:34
 4/30 A kérdező kommentje:

Nem. A legkisebb is kb 167 cm magas. Amúgy mindenki 170 cm felett van.

Amennyire tudom a párja ezzel tisztában van, volt hogy a párja állt fel egy ilyen szituációban hogy na most már menniük kell.

jan. 2. 20:39
 5/30 anonim ***** válasza:
88%

Leánykoromban becsöppentem egy olyan családba ami tulajdonképpen tenyészet volt, mert mindenki szőke volt és kék szemű. A srác akivel voltam azért volt velem mert én is szőke voltam és kék szemű. De családomban a tesóim barnák és barna szeműek, anya fekete hajú és szürke szeme van, apa szintén barna. Én csaj azért lettem szőke és kék szemű mert mindkét szülőmben benne van a recesszív allél....

Na de a lényeg, hogy az a srác azt mondta, amikor megtudta, hogy a családban egyedül én vagyok szőke, hogy így hogy lesznek szőke és kék szemű gyerekeink🤣🤣. WTF?

De azóta más férfiakkal is volt dolgom és rájöttem hogy a barna szemű barna hajú férfiak szexibbek.

De amúgy ja. Vannak ilyen beteg családok.

jan. 2. 20:42
 6/30 retektorta ***** válasza:
9%
Jó kis kamu sztori :) Bár igaz is lehetne, a kövérség visszataszító.
jan. 2. 20:53
 7/30 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu sztori. Természetesen van az a helyzet amikor a kövérség extrém.

De azért mert valaki molett...

jan. 2. 20:57
 8/30 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg a csontkollekció alkat is visszataszító. Nem utolsósorban egészségtelen.
jan. 2. 21:11
 9/30 anonim ***** válasza:
73%

Ez a család önsanyargatóan él.

Emiatt obszedálja őket az étel, az étkezés és a súly.

Mivel hogy korgó béllel élnek.

Aki mer enni es jólérezni magát azt marják.

Az éhség marja őket.

jan. 2. 21:14
 10/30 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez a legfontosabb témájuk, nem keresném a társaságukat. Ez minden célzás nélkül is sértő a jelenlevőkre, ha nem felelnek meg az elvárásoknak.

Ja! Akkor is kerülném őket, ha én éppen megfelelnék a normájuknak.

jan. 2. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!