Egy családban ahol a karcsúság a mérce ott el fogják fogadni azt ha valaki molett?
Adott a család ahol mindenki nagyon szép karcsú. Valaki tesz érte jobban, valaki egyáltalán nem de azért valljuk be erősen genetika is közre játszik.
Az egyik felnőtt gyerek párja molett. Konkrétan beszólást soha nem kapott. De családi összejöveteleken a karcsúság fontossága és lételeme szinte folyamatosan hangoztatva van.
A molett hölgy ahogy látom egyre rosszabbul érzi magát, ha leül rögtön párnát húz maga elé. Mikor éppen valaki beszél, például a legutóbbi az volt: az egyik felnőtt lány gyerek mondta egy képet mutatva, hogy 20 évesen nem volt több 40 kilónál, most meg 50 kg. Az anyja pedig hozzá tette, hogy így is gyönyörű vagy, de ha terhes leszel nagyon figyelj nehogy 55 kg fölé menj mert úgy már hatalmas lennél. Na szóval ilyenek.
És a párja mennyire áll ki a molett barátnő mellett?
Ha ők elfogadják egymást (és mért ne tennék, elvileg azért vannak együtt) és esetleg a férfi szembe mer menni ezzel a családi berögződéssel a párjáért, (akár úgy is hogy megromlik a viszonyuk), akkor éljenek boldogan tovább.
De ha irányítható a férfi és esetleg próbálják befolyásolni, akkor inkább jobb ha a csaj tovább áll ebből a fertőből.
27-es, nagyjából úgy, mint én 168 cm-hez a 43 kilómmal :D - a családnak biztosan tetszenék.
Amúgy nem olyan vicces, és nem is ez volt a legalacsonyabb súlyom - majdnem belehaltam, mert a mostohaanyám szerint az 56 kiló az én magasságomhoz sok, és állandóan a kaján lovagolt, én meg elkezdtem nem enni...
Megjegyzem, a nő a fia párját is állandóan cs.sztette a súlyával. Végül szakítás lett a dolog vége, mert a lány egyik ilyen alkalommal nagyon csúnyán lehordta mostohaanyámat (jogosan), a fiú meg az anyja mellé állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!