Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy családban ahol a karcsúság...

Egy családban ahol a karcsúság a mérce ott el fogják fogadni azt ha valaki molett?

Figyelt kérdés

Adott a család ahol mindenki nagyon szép karcsú. Valaki tesz érte jobban, valaki egyáltalán nem de azért valljuk be erősen genetika is közre játszik.

Az egyik felnőtt gyerek párja molett. Konkrétan beszólást soha nem kapott. De családi összejöveteleken a karcsúság fontossága és lételeme szinte folyamatosan hangoztatva van.

A molett hölgy ahogy látom egyre rosszabbul érzi magát, ha leül rögtön párnát húz maga elé. Mikor éppen valaki beszél, például a legutóbbi az volt: az egyik felnőtt lány gyerek mondta egy képet mutatva, hogy 20 évesen nem volt több 40 kilónál, most meg 50 kg. Az anyja pedig hozzá tette, hogy így is gyönyörű vagy, de ha terhes leszel nagyon figyelj nehogy 55 kg fölé menj mert úgy már hatalmas lennél. Na szóval ilyenek.

jan. 2. 20:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem fogják elfogadni. Akkor sem, ha az adott családtag együtt marad a párjával, összeházasodnak és 40-50 évig együtt fognak élni, illetve lesznek gyerekeik is. Bónuszpont: ha a gyerekek karcsúék "nemes" génjeit öröklik és pontosan ugyanannyi kilót nyomnak és ugyanannyi centi minden főbb méretük, mint az ugyanolyan magasságú tiszta vérvonalú családtagok, akkor is b***ogatni fogják őket, mert "látszik, hogy kerekebb az arca/nagyobb a feneke/van egy kis hasa".
jan. 2. 21:38
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Az én családom ilyen. Itt én vagyok a “molett” (nem vagyok kövér, normál a BMI-m, de pl összeérnek a combjaim, és a többi női csaladtagommal ellentétben kicsit nagyobb melleim is vannak) és soha egy percig se fogadtak el. Gyerekkorom óta diétáztatott az anyám, ha előtte ettem pl egy szelet tortát egy szülinapon, úgy nézett rám, mint egy gyilkosra. Annyi a különbség, hogy nekem be is szólogattak folyamatosan. Ezért sem tartom már velük a kapcsolatot.
jan. 2. 21:41
 13/30 A kérdező kommentje:
Úristen ez borzasztó. Nagyon sajnálom. Remélem azóta sikerül a tükörbe úgy néznek, hogy teljesen normális amit látsz.
jan. 2. 21:44
 14/30 anonim ***** válasza:
71%

Ez is egy testképzavaros család, ahol még szaporodnak is, és meg vagyunk lepődve, hogy annyi kezeletlen pszichiátriai beteg van.... Azért megnézném, hogy kezelnék, hogy minden igyekezet ellenére-egészséges táplálkozás, sport- beüt egy kis hashimoto, ahol bármit csinál az ember, 10-20-30 kilós hízás mindenhogy kinéz...

Egyébként meg ha látom a páromon, hogy ez frusztrálja őt, akkor nem erőltetem a famíliámat...

jan. 2. 21:44
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

12# Bölcsen teszed.

Az ilyenek előtt nem lehet egy jóízűt enni, mert ők nem mernek, és írígységükben, amiért te megteszed, kiátkozzák belőled.

jan. 2. 21:46
 16/30 anonim ***** válasza:
87%

Nem, az ilyen család nem fogja elfogadni azt akit kevesebbnek ítélnek maguknál.

Sajnálom a szóban forgó hölgyet. Kellemetlen egy ilyen család része lenni, még ha a párjával nagyon is jól megértik egymást.

Én azt tanácsolnám neki, hogy ha ő elégedett, boldog magával akkor ne engedjen ennek a toxikus légkörnek. Minden beszólás csak egyik fülén be, másikon ki. Plusz a párja is boldog vele, azért is van vele mert vonzónak találja, ezen túl kit érdekel a család hogy mit gondolnak. A pasinak sem egy csontkolekció kellett

jan. 2. 23:02
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Nagyanyám még a 170 cm/55 kg-os menyét is kövérnek találta. Akkor volt vele elégedett, mikor egy betegség miatt lefogyott kb 50-re és konkrétan állandóan rosszul volt, míg vissza nem nyerte a rendes (vagy legalábbis számára rendes) súlyát. Ennyit erről.

Én mondjuk nem vagyok vékony, van rajtam túlsúly, ami szerencsére jól oszlik el és ruhában nem látszik, de attól még ott van. Pont leszarom, én kifejezetten jól érzem magam teltebbként, páromnak is így tetszem, nagyanyám véleménye meg nem érdekel. Pláne hogy a combom pl már 12-13 éves korom óta összeér, akkoriban még egy 32-es ruha is leesett rólam, olyan sovány voltam és mégis. Számára már akkor is a kövérség jele volt ez.

jan. 3. 01:35
 18/30 anonim ***** válasza:
82%
Nagyanyádnak csak halottként tetszett volna a menye. Milyen perverz venasszony!
jan. 3. 06:34
 19/30 anonim ***** válasza:
84%

Én mostanában kicsit "elengedtem magam", így a 168 centimhez kb. 65 kiló lettem. Nyilván nem vagyok egy modell alkat, de a molettől és a dagadtól messze vagyok.

A "versenysúlyom" amúgy 54 kiló, de akkor már kiálltak a bordáim, szóval... Azért szerintem az már majdnem anorexia kategória, aki 170 centi felett 50 kiló.

jan. 3. 10:06
 20/30 anonim ***** válasza:
85%

A családban mindenki súlyosan tesképzavaros és étkezési zavaros. Szándékosan koplalnak, azért olyan soványak, ez TÉNY.

Nem "genetika", hanem komoly mentális probléma.

jan. 3. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!