Én vagyok az egyetlen nagymama, aki nem szereti, ha ugráltatják?
28
Nem Pityu vagyok
Nincs még gyerekem viszont van egy szuper nagymamán. Illetve láttam anyukámat hogy bánik a tesóm gyerekeivel.
Apukám testvére 1-2 hónappal halt meg mielőtt születtem. Mit gondolsz mit jelentettem a nagyszüleimnek? Egy vigaszt egy reményt, mindent.
Erről a nagyon nagy mindenen átívelő szeretetről beszéltem. Mert én ezt kaptam. Vannak ilyen nagyszülők és nyilván vannak másmilyenek is. Szóval én saját magamon tapasztaltam. És nem vagyok beteg ember. Kár ez a lekezelő stílus.
Kedves 20 válaszolo akkor anyukádra ne is számits semmilyen szinten .
Ő nem akkár igazi nagymama lenni.
Anyukám csinálta ezt hogy nem szívesen vigyázott az unokákra.
Ennek az lett az eredménye hogy igen ritkán láta az unokákat gyerekeimet nem érdekli nyagyi ,nem tudott soha velük mit kezdeni.
Nem rég be ismerte hogy ezt elrontotta
Mert a nővérét imádják a saját gyerekei unokái.
Amúgy kérdező mi abban az elkényeztetetség ha amikor ott vanak az unokáid a kedvencüket fözöd sütöd néha . szerintem semmi csak egy maradandó kedves gesztus lesz. Vagy játszol velük ettöl még nem lesznek elkényeztetek .
Nekem a nagyszüleimről csak jó emlékeim vannak.közös befözések főzések,sütések stb gyümölcs szüretelések stb.
"Ő nem akkár igazi nagymama lenni.
Anyukám csinálta ezt hogy nem szívesen vigyázott az unokákra."
Az igazi nagymama nem azonos a bebiszitterrel
Anyukámat és anyósomat is jó nagyinak tartom mert:
Nem ingyen bébiszitterek (hiszen 200kmre lakunk tőlük)
Amikor ott vagyunk próbálnak a gyerekek kedvében járni. Kedvenc kaja, úgy csinálja a reggelijüket ahogy szeretik a gyerekek, nem úgy ahogyan ő magának szokta.
Játszik velük, nem akkorra időzíti az ablak pucolást mikor mi ott vagyunk.
Nyilván mindketten élik a saját életüket. De közben tudnak nagyszerű nagymamák lenni
Hát borzasztó is lehetsz, hogy éjfélkor vagy akár hajnal kettőkor nem állsz neki megsütni aranpiciszívemnek egy tortát akár :DDDD
Mint ahogy itt senki se, de néhányan, máris nekiálltak ostorozni, hogy demárpedigőkigenismegtennék. Ja. Itt leírva. Milyen képmutatóak vagytok. Szerencsére nem többségben, az itteni válaszok szerint sem. Vagy csak trollkodtatok páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!