Én vagyok az egyetlen nagymama, aki nem szereti, ha ugráltatják?
A fent említett 2 típusú nagyi között van ám aranyközépút
Semmi gond nincs azzal amit mondasz, de az a lenéző lekezelő stílus ahogyan előadod magad,valami szörnyű.
Nem hinném h a szülők azt várnák h éjfélkor krumplit süss. Akkor most mi a problémád?
A fent említett krumpli sütéstől meg nem lesz elkényeztetett a gyerek.
Pontosan tudják a gyerekek hogy amit a mamánál lehet, azt otthon nem biztos
De nem érted, ha szerinted ez így jó, a gyerekeid szerint jó, az unokáid szerint jó, akkor hogyan merül fel egyáltalán a kérdés?
Ki mondta, hogy baj, ha nem ugrik egy nagymama mindenre? Nem értem.
csak ajnározni akarta magát ☺️
Meg kíváncsi volt a tegnapi nagyis kérdés után ő milye válaszokat kap
"Van egy fajta mindenen átívelő nagymama szeretet aki süt főz és igen akár éjfélkor is. Ez nem mártírkodás."
Persze Pityu, ahogy azt te hiszed. Istenem, ennyi beteg embert... Remélem nincs gyereked.
"Ez szívből jön tudod?"
Addig oké, hogy szívből jön, csinálja ha akarja, csak ne keltse másban a bűntudatot, hogy az és csak és kizárólag az a normális amit ő csinál.
"És a nagymama dolga a kényeztetés. A szülő dolga a nevelés."
Na hát ez a lehető legrosszabb dolog a világon amikor a szülő nevel, van egy rendszere, elve, a nagyszülő meg ezt leszarja mert hát az "ő dolga" a kényeztetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!