Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Én vagyok az egyetlen nagymama...

Én vagyok az egyetlen nagymama, aki nem szereti, ha ugráltatják?

Figyelt kérdés
Attól rossz egy nagyszülő, ha életének nem egyetlen célja és öröme az unoka, unokák? Nekem van saját életem, egyáltalán nem "csak" abból áll, hogy nézem a falat, és várom az unokákat. Szeretem őket, szívesen vagyok velük, de nem abból állok ki, hogy nekik sütök-főzök, a fejemen táncolhatnak, lesem a kívánságaikat. Az elveimmel se fér össze, nem tudom elviselni az elkényeztetett, neveletlen gyerekeket. Nálunk vannak szabályok, betarthatók, érdekes módon ennek ellenére szeretnek jönni az unokák, de a gyerekeink is.
2022. nov. 29. 14:27
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Mindez teljesen rendben van, abban az esetben, ha nem csesztetted és szívtad a gyerekeid vérét, hogy mikor lesz már unoka.
2022. nov. 29. 17:15
 22/57 anonim ***** válasza:
63%

A fent említett 2 típusú nagyi között van ám aranyközépút

Semmi gond nincs azzal amit mondasz, de az a lenéző lekezelő stílus ahogyan előadod magad,valami szörnyű.

Nem hinném h a szülők azt várnák h éjfélkor krumplit süss. Akkor most mi a problémád?

A fent említett krumpli sütéstől meg nem lesz elkényeztetett a gyerek.

Pontosan tudják a gyerekek hogy amit a mamánál lehet, azt otthon nem biztos

2022. nov. 29. 17:56
 23/57 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem semmi baj sincs ezzel. Tegnap volt egy hasonló kérdés ahol az anya elhordta mindennek az anyósát mert a gonosz anyós nem hajlandó körbeugrálni mindenfélével az egyszem csemetéjét. Szerinte a gyerek a mamánál ridegtartásban van mert pl. a gyerek a szendvicsébe ketchupot kapott és ebédre pörköltet kellett ennie.
2022. nov. 29. 17:59
 24/57 anonim ***** válasza:
89%
Ez lenne a normális szerintem.
2022. nov. 29. 18:14
 25/57 anonim ***** válasza:
83%
Nem te vagy.
2022. nov. 29. 18:33
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted, ha szerinted ez így jó, a gyerekeid szerint jó, az unokáid szerint jó, akkor hogyan merül fel egyáltalán a kérdés?

Ki mondta, hogy baj, ha nem ugrik egy nagymama mindenre? Nem értem.

2022. nov. 29. 19:26
 27/57 anonim ***** válasza:
73%

csak ajnározni akarta magát ☺️

Meg kíváncsi volt a tegnapi nagyis kérdés után ő milye válaszokat kap

2022. nov. 29. 19:41
 28/57 anonim ***** válasza:
84%

"Van egy fajta mindenen átívelő nagymama szeretet aki süt főz és igen akár éjfélkor is. Ez nem mártírkodás."

Persze Pityu, ahogy azt te hiszed. Istenem, ennyi beteg embert... Remélem nincs gyereked.

2022. nov. 29. 20:00
 29/57 anonim ***** válasza:
93%

"Ez szívből jön tudod?"

Addig oké, hogy szívből jön, csinálja ha akarja, csak ne keltse másban a bűntudatot, hogy az és csak és kizárólag az a normális amit ő csinál.

2022. nov. 29. 21:15
 30/57 anonim ***** válasza:
89%

"És a nagymama dolga a kényeztetés. A szülő dolga a nevelés."

Na hát ez a lehető legrosszabb dolog a világon amikor a szülő nevel, van egy rendszere, elve, a nagyszülő meg ezt leszarja mert hát az "ő dolga" a kényeztetés...

2022. nov. 29. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!