Gyerek veszélyeztetésének számít-e, ha a demens apám ezt mondja a gyerekem előtt?
amiket írtál: ruha nélkül elindul otthonról, nem ismer meg, agresszív lesz, nem fog tudni bánni a pénzzel, pelenkázni kell ...
ezek közül a "ruha nélkül" és a "nem ismer meg" kivételével a többi igaz.
nem azt akarom, hogy börtönbe zárják, vagy pénzbüntetésre itéljék, hanem azt, hogy a gyerekem ne lásson, halljon többet ilyesmit. és hiába neki most újra elmondtam, hogy a papa beteg és összevissza beszél, de ki tudja, ezt ő hogy éli meg.
és igen, tudom, hogy ez egy szörnyű betegség, de pont emiatt én nem tudok vele itthon mit kezdeni.
#13: Ha nem szeretnéd, hogy a gyereked többé ne halljon ilyesmit, akkor ne engedd a közelébe. Pont. Nincs más megoldás.
Miért gondolod, hogy egy nem beszámítható ember egy feljelentés hatására hirtelen megváltozik? Kábé annyi a realitása, mint hogy egy féllábúnak kinő a lába, ha hirtelen rászólsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!