Gyerek veszélyeztetésének számít-e, ha a demens apám ezt mondja a gyerekem előtt?
Azt azért felfogtad, hogy elindítasz rágalmazásért egy eljárást, és apukádat bíróság előtt meghurcolod és aztán garantálható, hogy nem fog a gyereked ilyeneket többet hallani, de te azt is garantálhatod, hogy apukád vagy magába zuhan és tragédia lesz, vagy a bíróság téged fog elmarasztalni mert igazából tudatlanságból adódó veszélyeztetés az apukád ellen.
A gyereked meg azt fogja hallani, hogy a szülője ellen hivatalból eljárást indítanak mert nem tud normálisan gondoskodni az apjáról. Apukád felügyelet alá kerül, te meghurcoltad, de ugyanakkor te is hülye helyzetbe sodrod saját magad is. Ebbe az egészbe nincs olyan hogy győztes. Én nem hiszem hogy ez a kérdés igaz, ha igen, akkor nem vagy tisztában apukád betegségével, mert ha igen, akkor de akarod hogy meghurcolják olyanért amiről nem is tehet. Szerintem kamu ez a kérdés is.
Majd gondolj erre mikor már te is idős leszel demencia előtt, mikor a gyereked netalántán így viszonyul majd hozzád.
22-es vagyok.
a gyerekek nem hülyék. inkább vele beszélgess sokat. bár ilyen gondolkodással nem tudom jól tudsz-e vele beszélgetni.
semmiféle gond nincs abból, ha elmagyarázod neki, hogy a demencia mivel jár. meg fogja érteni.
Ha azt mondja, hogy a lila sárkány a konyhában megette az összes karamellás tepertőt, majd 10 perc múlva kijelenti, hogy ő ilyen baromságot sosem mondana, csak te találod ki, mert biztos diliházba akarod csukatni, akkor se jelentsd fel. Demencia, az istenért!
Ha lehetséges is lenne ilyen bírósági ítélet, úgysem fogná fel azt sem. Nem vagy te zakkant?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!