Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kislányom nagyapja (apósom)...

Kislányom nagyapja (apósom) beteges vagy csak én nem látom mulatságosnak azt amit tesz ?

Figyelt kérdés

Annyit érdemes tudni az apósomról hogy még a "szeme se áll jól". Testvérem első alkalom után mikro találkoztak annyit mondott nekem 4szemközt hogy perverz a tekintete. Egyébként jó emberismerő a tesóm. És tényleg vannak megnyilvánulásai. És gyakran beszél szexuális dolgokról az apósom. Na meg ha hall valami olyan témát egyből felcsillan a szeme.. észre se veszi de ez így van..

Azért írom ezeket le mert aki olvassa a kérdésem tudnia kell ezeket a dolgokat.

Nos, ami nekem nem tetszik az az hogy a gyerekem magára teszi mikor az ágyon fekszik . És nekem nagyon nem úgy tűnik hogy a hasára.. hanem lejjebb.. és elkezdi ugráltatni magán.. ezen ő jókat nevet. És a fura nekem hogy se az anyósom se a férjem se a bátyja aki látja mindezt nem szól és nevetgélnek ezen.

Nekem nem vicces ez. Még csak nem is mulatságos.

A férjem erre azt mondja hogy én látom rosszul mert a hasán van. Pedig nem.

A másik tesómnak ezt soroltam és ki volt akadva hogy ezt mégis hogy képzeli és ő már jól megfolytogatta volna.

Említettem neki hogy én ezt videóra felvenném. Szerinte is tegyem meg.

Amit még hozzá szeretnék tenni, hogy amúgy van egy keresztlánya az apósomnak aki ugye most velem egy idős. És mikor ő kicsi volt akkor ennek a lánynak az anyja azt a kérdést vágta hozzá hogy "megakarod b.szni a lányom?" Nem tudom mit tehetett hogy ezt kérdezte tőle es nem is mondta el de ez viszont engem erősít hogy igenis más gyerekkel is csinált hasonlót és nem csak én lehetek az egyedüli aki ezt nem nézi jó szemmel.

Hiába teszek bármit már csak azért is csinálja. Rá szolok hogy ezt nem kéne és már csak azért is csinálja. Vajon meg lehetne értetni vele hogy ez nem normális? Vagy csak tényleg én vagyok olyan aki ezt felfújja? Bár szerintem nem. Ez nekem beteges...

2022. jún. 21. 23:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
100%
#50 Mi a "megérzés" abban, hogy a nagyapa a f@szán lovagoltatja a gyereket?
2022. jún. 22. 12:02
 52/111 anonim ***** válasza:
100%

"Amit tehetsz, hogy megnyugodj szólj, hogy nagylány már a hason lovagláshoz légyszives ne csinálja..."

Írta a kérdező, hogy többször szólt már az apósának, ennek ellenére továbbra is csinálja.

Ezenkívül, ahogy más is írta, ha a szülőnek nem tetszik, ahogy a gyerekéhez nyúlnak, akkor joga van azt megakadályozni. Ha "szegény nagypapi csak játszik", akkor ne így tegye.

2022. jún. 22. 12:06
 53/111 anonim ***** válasza:
23%
#53 A kérdező szerint a nagypapa a péniszén játszik lovacskásat a gyerekkel, a család szerint a hasán. Semmit nem tudunk sem a kérdezőről, sem az apósáról. Eltekintve persze, hogy "a szeme sem áll jól". Az én hibám, hogy nem veszek készpénznek rögtön mindent, amit valaki leír egy olyan emberről, akit nem kedvel. Még mindig az az objektív eljárás, hogy levideózza az esetet, megmutatja egy szakembernek és addig nem engedi a nagyapa közelébe a gyereket.
2022. jún. 22. 12:13
 54/111 anonim ***** válasza:
100%

"Még mindig az az objektív eljárás, hogy levideózza az esetet, megmutatja egy szakembernek és addig nem engedi a nagyapa közelébe a gyereket."

Pontosan ezt javasoltuk többen is a kérdezőnek.

2022. jún. 22. 12:31
 55/111 anonim ***** válasza:
14%
#56 Ahogy én is ezt tettem, csak magyarázkodnom kell, mert nem török azonnal pálcát egy másik ember feje felett.
2022. jún. 22. 12:35
 56/111 anonim ***** válasza:
5%

"Mi a "megérzés" abban, hogy a nagyapa a f@szán lovagoltatja a gyereket?"

AZ, hogy a kérdezö szerint is neki ÚGY TÜNIK, azaz ö sem biztos ebben, és rajta kívül senki másnak nem tünik úgy!

2022. jún. 22. 13:15
 57/111 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon kíváncsi lennék egyébként arra, hogy a nagypapát bevédők hány százaléka férfi. Minimum 10-ből 9-re tippelnék.
2022. jún. 22. 13:24
 58/111 anonim ***** válasza:
15%
#57 Mi a bevédés abban, hogy egy feltételezés alapján ne bélyegezzünk meg senkit egy ilyen komoly váddal? Kezeljük fenntartással az öreget, viszgáltassuk meg szakemberrel, de ne öntsük le rögtön szurokkal. Nem pont a témakörbe vág, de Johnny Deppet is rögtön tönkretették bármilyen bizonyíték nélkül.
2022. jún. 22. 13:40
 59/111 anonim ***** válasza:
96%

Nem is tudjátok egy anya hogy megérzi az ilyet. És nem is tudjàtok mennyi ilyen öregember van. Úgy meg kur.va nehéz, ha mindenki ellene van a családba. Félnek tőle vagy mi van? Vagy elnêzik mert öreg vagy mert "kitudja meddig lesz még velünk"?

Hànyszor hallottam ezt. Mindent el kell nézni az ên papámnak is csak azért mert öreg. Nem baj hogy nekem is rengeteg traumàt okozott, nem lehet neki semmit mondani. Mellettem se állt senki soha.

Ne vidd oda többet. Ha nem akarsz neki maradandó traumát.

2022. jún. 22. 13:46
 60/111 anonim ***** válasza:
88%
#59 Az, hogy Johnny Deppet tönkre tudták tenni, nem a szexuális/lelki/fizikai abúzust elszenvedő áldozatok hibája. Valahogy sosem a nagy hollywoodi cégek vannak köpködve, amiért kidobják azt, akit megvádolnak valamivel, hanem azt, aki megvádol. Márpedig a vádak csupán 1%-a rágalmazás, mégis ráhúzzátok ezt a másik 99% valódi bántalmazásra. És akkor itt említsük is meg, hogy ez a 99% is csak a jéghegy csúcsa, mert óriási a látencia. A bíróság elé kerülő ügyek csupán ezrelékei az összes megtörtént bántalmazásnak és akkor ennek az ezreléknyinek a hangyapöcsnyi részével vagdalkoztok mindig és hiteltelenítitek az áldozatokat?! Mi lenne, ha mondjuk az erőszakot és az erőszakolókat ítélnéd el? Ha az _alap_ problémával lenne bajod és nem azokkal, akik szólnak miatta?!
2022. jún. 22. 13:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!