Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kislányom nagyapja (apósom)...

Kislányom nagyapja (apósom) beteges vagy csak én nem látom mulatságosnak azt amit tesz ?

Figyelt kérdés

Annyit érdemes tudni az apósomról hogy még a "szeme se áll jól". Testvérem első alkalom után mikro találkoztak annyit mondott nekem 4szemközt hogy perverz a tekintete. Egyébként jó emberismerő a tesóm. És tényleg vannak megnyilvánulásai. És gyakran beszél szexuális dolgokról az apósom. Na meg ha hall valami olyan témát egyből felcsillan a szeme.. észre se veszi de ez így van..

Azért írom ezeket le mert aki olvassa a kérdésem tudnia kell ezeket a dolgokat.

Nos, ami nekem nem tetszik az az hogy a gyerekem magára teszi mikor az ágyon fekszik . És nekem nagyon nem úgy tűnik hogy a hasára.. hanem lejjebb.. és elkezdi ugráltatni magán.. ezen ő jókat nevet. És a fura nekem hogy se az anyósom se a férjem se a bátyja aki látja mindezt nem szól és nevetgélnek ezen.

Nekem nem vicces ez. Még csak nem is mulatságos.

A férjem erre azt mondja hogy én látom rosszul mert a hasán van. Pedig nem.

A másik tesómnak ezt soroltam és ki volt akadva hogy ezt mégis hogy képzeli és ő már jól megfolytogatta volna.

Említettem neki hogy én ezt videóra felvenném. Szerinte is tegyem meg.

Amit még hozzá szeretnék tenni, hogy amúgy van egy keresztlánya az apósomnak aki ugye most velem egy idős. És mikor ő kicsi volt akkor ennek a lánynak az anyja azt a kérdést vágta hozzá hogy "megakarod b.szni a lányom?" Nem tudom mit tehetett hogy ezt kérdezte tőle es nem is mondta el de ez viszont engem erősít hogy igenis más gyerekkel is csinált hasonlót és nem csak én lehetek az egyedüli aki ezt nem nézi jó szemmel.

Hiába teszek bármit már csak azért is csinálja. Rá szolok hogy ezt nem kéne és már csak azért is csinálja. Vajon meg lehetne értetni vele hogy ez nem normális? Vagy csak tényleg én vagyok olyan aki ezt felfújja? Bár szerintem nem. Ez nekem beteges...

2022. jún. 21. 23:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
18%

Hát a jó ég essen bele, óvónőnek tanulok/vagyok, van bele látásom a höcögtető/lovagoltató mondókákba, és az én képzeletemben ez az egész eset úgy fordul elő, hogy a papa az fekszik végig. És már pedig az látszik, hogy hason vagy a nemiszervén van a gyerek.

És igen, a gyermek emlékezni fog erre és idővel felfogja milyen szitut élt át.

Szóval két lehetőség van:

1. A kérdezőnek igaza van, mert egy lovagoltató mondókát ülve is el lehet játszani, oda meg nem "lehet" nemiszervre ültetni a gyereket

2. A kérdező annyira utálja az apósát, hogy ezt beképzeli (pedig tuti, hogy ez hanyat fekve történik).

Esetleg harmadik szitu, hogy az egész kérdés hamis, amit azért remélek, de ha igaz, az nagyon beteg. Hanyat fekve aki tud lovagoltatni egy ovist, azt igazán megnéznén személyesen, mert (leendő) óvónőként igazán kíváncsi lennék pozícióra, ami "véletlenül" félreérthető.

2022. jún. 25. 00:34
 92/111 anonim ***** válasza:
17%
#91 ilyet meg se emlits itt hogy az anyuka esetleg bekepzelte az egészet, hát nem látod hogy engem is szétszednek a fröcsögők?!
2022. jún. 25. 06:51
 93/111 anonim ***** válasza:
92%
#92 Azt kell érteni, hogy inkább védje meg a semmitől a gyerekét, mint hogy ne védje meg egy perverztől. Nem tudom, érthető-e? Ha hagyja a fenébe, mert lehet, hogy csak beképzelte, akkor lehet, hogy mégsem csak beképzelte és ki tudja, hová fajul a papa perverzkedése az idő során? De ha megvédi a papától és határozottan meghúzza a határokat, azzal 100%, hogy nem sérül a gyerek. Válassza inkább a biztosat. Érthető így?
2022. jún. 25. 08:30
 94/111 anonim ***** válasza:
8%
#93 és aki nem ért egyet azt le kell pontozni és a gyereke molesztalasat kívánni. Értem..
2022. jún. 25. 08:56
 95/111 anonim ***** válasza:
94%
#94 Én nem kívántam a gyereked molesztálását, rajtam ezt ne kérd számon.
2022. jún. 25. 08:58
 96/111 anonim ***** válasza:
91%
#94, én nem akarlak megbántani, se veszekedni nincs szándékom, de mivel nem értessz egyet? Azzal, hogy a szülő ne védje meg bármi felmerülő veszélytől a gyermekét? Ezt kifejtenéd?🤔
2022. jún. 25. 20:48
 97/111 anonim ***** válasza:
95%
94es, anyám hasonlóan állt hozzá mint te, ennek az volt az eredménye, hogy mikor iskolából haza felé a buszmegállóban zaklatott egy pedofil, nem hitt nekem először és nem is segítettek normálisan, évekre traumatizált az egész...
2022. jún. 25. 21:13
 98/111 A kérdező kommentje:

Húha látom sok komment érkezett...

Én soha nem írtam olyat hogy nem kedvelem az apósom. Vagy nem tudom hol olvastál ilyet kedves válaszoló de ezek szerint az értelemmel igencsak gond lehet. Na mindegy. Bár ezután már egyértelmű hogy így kicsit furán nézek rá.

Egyébként mikor régebben panaszolták nekem anyósék "Erzsike azt mondja megakarja b.szni a kislányát a férjem" és após sértődötten mondta hogy igen ez így volt, ezt állították róla . Akkor még eszembe sem jutott hogy lehet van benne valami ? (Igaz akkor még gyerekem sem volt nem gondoltam bele) De így utólag azért már bánom hogy nem kérdeztem rá hogy miért mondták ezt? Nem gondoltam volna róla de így az utóbbi időben gyakran eszembe van és az is hogy kisebb nagyobb jelei voltak. Pl mikor eleinte találkoztunk megölelt és puszit adott a nyakamra. Ez kicsit kellemetlen volt nekem. Szerencsére ez hamar abba maradt. Vagy "viccből" rácsapott a fenekemre. Vagy mikor volt valami alkalom és csinosan felöltöztem és.. hát mit ne mondjak .. elég kellemetlen érzés volt ahogy bámult. Vagy a favorit amikor a férjemmel való nemi életünk a téma.. és ez gyakori. Így van ezek nyilván neked kedves válaszolónak aki nem hisz nekem és azt gondolja egy buta ember vagyok aki kamu kérdéseket tesz fel mert unatkozok (vagy hogy is írtad) lehet neked ezek is apró dolgok, de például az én apám sosem mondott és tett ilyet és el se tudom képzelni. És bármely más férfi rokonról el nem tudok ilyet képzelni.. de nem foglak győzködni. Az hogy te óvónő vagy, vagy annak tanulsz az messze áll attól hogy biztosra tudd hogy ez igaz vagy sem. Nem is értem hogy tudod össze hasonlítani a kettőt. Na mindegy

A többi kommentből látom hogy igenis baj ez. És megkell előzzek egy hatalmas problémát. És nem csak nekem fura ez de még csak hallás alapján is. Köszönöm a megerősítést. Amint lesz rá mód és lehetőség lefogom videózni.

2022. jún. 27. 12:05
 99/111 A kérdező kommentje:
Egyébként még annyit lefelejtettem hogy a kislányom nem óvodás. 14 hónapos. Mit sem érez ebből. De szerintem kedves válaszoló ilyet se írtam hogy ovódás a gyerekem. Újra bebizonyosodott az hogy az értelemmel igenis hatalmas gond van meg szerintem az emeleten is.. te óvónő vagy meg miegymás. Ilyen óvónők sem alkalmaznék az tuti..
2022. jún. 27. 12:11
 100/111 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! A 91-es válaszoló vagyok, az óvónő, és melletted álltam a válaszodban. Tudom a sok válasz közül nem tudtad megjegyezni ki mit írt, de kikérem magamnak, hogy ennyire összetévesztettél egyes válaszolókkal.
2022. jún. 27. 12:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!