Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kislányom nagyapja (apósom)...

Kislányom nagyapja (apósom) beteges vagy csak én nem látom mulatságosnak azt amit tesz ?

Figyelt kérdés

Annyit érdemes tudni az apósomról hogy még a "szeme se áll jól". Testvérem első alkalom után mikro találkoztak annyit mondott nekem 4szemközt hogy perverz a tekintete. Egyébként jó emberismerő a tesóm. És tényleg vannak megnyilvánulásai. És gyakran beszél szexuális dolgokról az apósom. Na meg ha hall valami olyan témát egyből felcsillan a szeme.. észre se veszi de ez így van..

Azért írom ezeket le mert aki olvassa a kérdésem tudnia kell ezeket a dolgokat.

Nos, ami nekem nem tetszik az az hogy a gyerekem magára teszi mikor az ágyon fekszik . És nekem nagyon nem úgy tűnik hogy a hasára.. hanem lejjebb.. és elkezdi ugráltatni magán.. ezen ő jókat nevet. És a fura nekem hogy se az anyósom se a férjem se a bátyja aki látja mindezt nem szól és nevetgélnek ezen.

Nekem nem vicces ez. Még csak nem is mulatságos.

A férjem erre azt mondja hogy én látom rosszul mert a hasán van. Pedig nem.

A másik tesómnak ezt soroltam és ki volt akadva hogy ezt mégis hogy képzeli és ő már jól megfolytogatta volna.

Említettem neki hogy én ezt videóra felvenném. Szerinte is tegyem meg.

Amit még hozzá szeretnék tenni, hogy amúgy van egy keresztlánya az apósomnak aki ugye most velem egy idős. És mikor ő kicsi volt akkor ennek a lánynak az anyja azt a kérdést vágta hozzá hogy "megakarod b.szni a lányom?" Nem tudom mit tehetett hogy ezt kérdezte tőle es nem is mondta el de ez viszont engem erősít hogy igenis más gyerekkel is csinált hasonlót és nem csak én lehetek az egyedüli aki ezt nem nézi jó szemmel.

Hiába teszek bármit már csak azért is csinálja. Rá szolok hogy ezt nem kéne és már csak azért is csinálja. Vajon meg lehetne értetni vele hogy ez nem normális? Vagy csak tényleg én vagyok olyan aki ezt felfújja? Bár szerintem nem. Ez nekem beteges...

2022. jún. 21. 23:46
 81/111 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, annyit tehetsz, hogy figyelsz, következőre hol ül rajta és ha megint úgy látod, azonnal ott szólj rá és vedd el tőle. Később már a kislány is érezni fogja, hogy valami nem oké és neki is okozhat traumát, mert hiába írja is valaki, hogy nem fog emlékezni, én is emlékszem, hogy mostoha apám nem tiszta szándékkal nyúlt hozzám úgy, mikor elkezdte, sok év alatt gyógyultam meg nagyjából mentálisan...
2022. jún. 24. 14:06
 82/111 anonim ***** válasza:
12%

#80 nem vagyok gyenge elméjű, nekem nem kell elmagyarazni a zaklatás mikéntjét és azt hogy ezek miért nem derülnek ki.

A kérdezőnek pedig nem kellett leirnia, süt az egész iromanyabol hogy utálja a pasit, látszik mennyire adott a tesó egy mondatara, egyből elhitte a pletykákat is és TALÁN be is képzelt valamit.

Én sem mondtam hogy nincs igaza, de jelenleg azt tudjuk hogy

1. Semmi bizonyítéka nincs

2. A tanúk is mást állítanak.

3. Olyan embert vádol akit nem kedvel.

Hát ezek a dolgok nem a kérdező felé billentik a mérleget.

Ennek ellenére persze lehet hogy igaza van.

De az a rögtön ítélő bíróság ami itt kialakult a kommentek között az borzasztó.

Mindenki kapasbol keresztre feszitené a pasit pedig nem is láttuk, nem tudunk semmit csak egy dühös ember elmondását.

És mikor erre ravilágítottam valaki ezek közül a kedves kommentelők közül az én (még nem létező) lányomnak kívánta ezt "teljes szívéből". (azóta törölték a kommentjét)

Na, szóval álljunk már le egy pillanatra.

Nagyon jó példát hozott fel aki johnny deppet emlegette.

Ott is bemondasra mindenki elitelte és igazat adott a nőnek.

Aztán bár nem tudjuk hogy igaz volt e vagy sem, de azt igen hogy a nőnek semmilyen bizonyítéka nem volt a bantalmazasra.

Ott is azt mondtam hogy ettől lehet hogy megtortent. De nem lehet senkit bizonyíték nélkül elitelni, csak úgy érzésre.

2022. jún. 24. 14:17
 83/111 anonim ***** válasza:
95%

#82, én is utálnám azt az embert, aki szexuálisan zaklatja a lányomat. Talán te kedvelnéd?

"1. Semmi bizonyítéka nincs".

Az öreg a farkán lovagoltatja a gyereket. Ez neked nem elég bizonyíték?

"3. Olyan embert vádol akit nem kedvel.". Attól, hogy nem kedveli, nem jelenti azt, hogy csak kitalálta. Amúgy meg egy szóval nem mondta, hogy nem kedveli, csak tudod egy igazi szülőnek leesik, ha valaki nem okés módon nyúl a gyerekéhez.

Johnny Depp, te jó Isten gyere le. A nő ott azért állított hamis vádakat és dolgokat, mert ő maga bántalmazta Johhnyt, és, hogy a férfire keverje a gyanút. Nem hinném, hogy a Kérdező azt akarja előttünk (ismeretlen emberek előtt) eltusolni, hogy igazából ő zaklatja szexuálisan az apósát. Bár, te tudod.

2022. jún. 24. 14:28
 84/111 anonim ***** válasza:
95%

"A tanúk is mást állítanak"

Gondolj bele, a saját felesége, gyereke szerinted csak úgy ellene fordul, nem elnézőbbek vele, akkor is, ha anyukának igaza lehet? Bőven előfordulhat...

2022. jún. 24. 14:33
 85/111 anonim ***** válasza:
15%

"én is utálnám azt az embert, aki szexuálisan zaklatja a lányomat."

A kérdezőnek már az előtt is fenttartasai voltak, ez az egész nem ott kezdődött.

"Az öreg a farkán lovagoltatja a gyereket"

Mondja ezt a kérdező. Te meg hiszel neki, úgyhogy azt se tudod ki ez. Lehet hogy egy unatkozó hulyegyerek írta ki a kérdést, de itt ti már vérre mentek.

"A nő ott azért állított hamis vádakat és dolgokat, mert ő maga bántalmazta Johhnyt,"

Meg azért mert mentális beteg volt. Honnan tudod hogy a kérdező nem az? Talán ismered?

2022. jún. 24. 14:44
 86/111 anonim ***** válasza:
89%
#85 Ennyi erővel miért vagy itt a gyakorin és válaszolsz kérdésekre? Hiszen lehet, hogy minden kérdés kitaláció, itt mindenki hazudik, te meg kapásból elhiszed, amiket írnak és válaszolsz rá? :D Úgy, hogy nem is tudod, ki írta ki a kérdéseket? Hát normális vagy? :D Lehet, hogy itt mindenki mentális beteg, vagy csak szimplán unatkozó hülyegyerek, miért vesztegeted az időd erre az oldalra és hadakozol a válaszolókkal vérremenően? :D
2022. jún. 24. 15:21
 87/111 anonim ***** válasza:
11%

#86 egyelőre nem én hadakozok vérre menően hanem ti.

Pláne aki a gyerekem molesztalasat kívánta. Gratulálok a birka népnek, menjetek egymás után.

2022. jún. 24. 15:36
 88/111 anonim ***** válasza:
95%

#82 Sokan javasoltuk és a kérdező is azt hozta fel, hogy vegye fel videóra az esetet. Mindjárt ott lesz a bizonyíték, amennyiben egy szexuálpszichológus szerint is problémás.

A kérdező nem írta, hogy a leírt esettől függetlenül nem kedvelné apóst.

Azt azonban megemlítette, hogy a rokonságból másnak is volt hasonló problémája az öreggel. Ez nem éppen felé billenti majd a mérleget.

Szerintem neked nincs gyereked. Nekem sincs, mégis átérzem, hogy amennyiben egy szülő úgy látja, hogy valaki nem korrekt módon nyúl a gyerekéhez, akkor azt ne hagyja, ha pedig ismétlődő esetről van szó, akkor vegye nagyon komolyan a problémát.

2022. jún. 24. 15:52
 89/111 anonim ***** válasza:
68%
Férjedet régen piszkálgatta, ezért tartja az egész család ezt normálisnak?
2022. jún. 24. 23:12
 90/111 anonim ***** válasza:
85%
#87 Nagyvonalúan figyelmen kívül hagytad az összes többi "érvedet", ami miatt nem kellene elhinni semmit, amit ezen az oldalon írnak. :) De azért te tobzódsz itt tovább és egyre inkább kezd engem érdekelni, hogy miért, és főleg hogy miért véded ennyire az apóst... Férfi vagy, az már 100%. Mit műveltél és kivel, amiről szeretnéd, ha soha a büdös életben nem derülne ki? Mennyi idős volt?
2022. jún. 24. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!