Kislányom nagyapja (apósom) beteges vagy csak én nem látom mulatságosnak azt amit tesz ?
Annyit érdemes tudni az apósomról hogy még a "szeme se áll jól". Testvérem első alkalom után mikro találkoztak annyit mondott nekem 4szemközt hogy perverz a tekintete. Egyébként jó emberismerő a tesóm. És tényleg vannak megnyilvánulásai. És gyakran beszél szexuális dolgokról az apósom. Na meg ha hall valami olyan témát egyből felcsillan a szeme.. észre se veszi de ez így van..
Azért írom ezeket le mert aki olvassa a kérdésem tudnia kell ezeket a dolgokat.
Nos, ami nekem nem tetszik az az hogy a gyerekem magára teszi mikor az ágyon fekszik . És nekem nagyon nem úgy tűnik hogy a hasára.. hanem lejjebb.. és elkezdi ugráltatni magán.. ezen ő jókat nevet. És a fura nekem hogy se az anyósom se a férjem se a bátyja aki látja mindezt nem szól és nevetgélnek ezen.
Nekem nem vicces ez. Még csak nem is mulatságos.
A férjem erre azt mondja hogy én látom rosszul mert a hasán van. Pedig nem.
A másik tesómnak ezt soroltam és ki volt akadva hogy ezt mégis hogy képzeli és ő már jól megfolytogatta volna.
Említettem neki hogy én ezt videóra felvenném. Szerinte is tegyem meg.
Amit még hozzá szeretnék tenni, hogy amúgy van egy keresztlánya az apósomnak aki ugye most velem egy idős. És mikor ő kicsi volt akkor ennek a lánynak az anyja azt a kérdést vágta hozzá hogy "megakarod b.szni a lányom?" Nem tudom mit tehetett hogy ezt kérdezte tőle es nem is mondta el de ez viszont engem erősít hogy igenis más gyerekkel is csinált hasonlót és nem csak én lehetek az egyedüli aki ezt nem nézi jó szemmel.
Hiába teszek bármit már csak azért is csinálja. Rá szolok hogy ezt nem kéne és már csak azért is csinálja. Vajon meg lehetne értetni vele hogy ez nem normális? Vagy csak tényleg én vagyok olyan aki ezt felfújja? Bár szerintem nem. Ez nekem beteges...
Köszönöm 102-es!
És lehet csak 14 hónapos a gyermek, de az egyetemen a pszichológia és a pedagógia közös volt a csecsemő és kisgyermeknevelőkkel, amit ők megtanultak a kisgyermekekről, nekünk is ugyanúgy meg kellett.
Na, 2. felvonás...
fel kellett valamivel pörgetni a témát, kezdett leülni :)
107-es
Talán, mert van olyas valaki, aki tudja az ilyen játékoknak a "szabályát" és vagy nehéz elfogadni az igazságot vagy szimplán nem tetszik egyeseknek, hogy van hozzáértő.
Akit kicsit is érdekel utána olvashat a lovagoltató/höcögtető mondókáknak. Ezekről én úgy tanultam, hogy ölbéli játékok, a felnőtt a combjára teszi a gyermeket és azon lovagoltatja. Már pedig, ha a papa ül és úgy teszi a nemiszervére a gyereket, az is rettentően félreérthető, de ha netán (első olvasásra én képzeltem így, ahogy leírom:) a papa a hátán fekszik abból még könnyebben leolvasható, hogy most a hasán vagy a nemiszervén van a gyerek. Meg amúgy is, próbálja ki mindenki, hogy háton fekve fel-le mozgatja a csípőjét ütemre/ritmusra. Azért nem olyan egyszerű, mint ölben.
Kérdező: ez most nem neked szólt, inkább azoknak, akik lepontoztak, mert a véleményem melletted volt, nem pedig téged ócsároltalak, hogy beképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!