Kislányom nagyapja (apósom) beteges vagy csak én nem látom mulatságosnak azt amit tesz ?
Annyit érdemes tudni az apósomról hogy még a "szeme se áll jól". Testvérem első alkalom után mikro találkoztak annyit mondott nekem 4szemközt hogy perverz a tekintete. Egyébként jó emberismerő a tesóm. És tényleg vannak megnyilvánulásai. És gyakran beszél szexuális dolgokról az apósom. Na meg ha hall valami olyan témát egyből felcsillan a szeme.. észre se veszi de ez így van..
Azért írom ezeket le mert aki olvassa a kérdésem tudnia kell ezeket a dolgokat.
Nos, ami nekem nem tetszik az az hogy a gyerekem magára teszi mikor az ágyon fekszik . És nekem nagyon nem úgy tűnik hogy a hasára.. hanem lejjebb.. és elkezdi ugráltatni magán.. ezen ő jókat nevet. És a fura nekem hogy se az anyósom se a férjem se a bátyja aki látja mindezt nem szól és nevetgélnek ezen.
Nekem nem vicces ez. Még csak nem is mulatságos.
A férjem erre azt mondja hogy én látom rosszul mert a hasán van. Pedig nem.
A másik tesómnak ezt soroltam és ki volt akadva hogy ezt mégis hogy képzeli és ő már jól megfolytogatta volna.
Említettem neki hogy én ezt videóra felvenném. Szerinte is tegyem meg.
Amit még hozzá szeretnék tenni, hogy amúgy van egy keresztlánya az apósomnak aki ugye most velem egy idős. És mikor ő kicsi volt akkor ennek a lánynak az anyja azt a kérdést vágta hozzá hogy "megakarod b.szni a lányom?" Nem tudom mit tehetett hogy ezt kérdezte tőle es nem is mondta el de ez viszont engem erősít hogy igenis más gyerekkel is csinált hasonlót és nem csak én lehetek az egyedüli aki ezt nem nézi jó szemmel.
Hiába teszek bármit már csak azért is csinálja. Rá szolok hogy ezt nem kéne és már csak azért is csinálja. Vajon meg lehetne értetni vele hogy ez nem normális? Vagy csak tényleg én vagyok olyan aki ezt felfújja? Bár szerintem nem. Ez nekem beteges...
Látom rengeteg komment jött és vegyesek a vélemények.
Először is azokhoz szólnék akik szerint ezt csak én értelmezem félre. Nektek van gyereketek ? Esetleg ilyen szituációban mosolyogva néznétek arra a személyre aki a lányotokkal ezt teszi? Tényleg álszent lennék amiatt mert zavar ez ? Mindegy is. Beteg egy világot élünk szerintem.
Másodszorra pedig azokhoz szólnék akik ugyanazon a gondolaton vannak amin én.
Szeretnék kiállni és ki is állok a gyerekemért. Viszont úgy nehéz hogy senki sincs mellettem és engem néznek hülyének. Valóban egy videót kellene készítenem és amint meglesz lesz bizonyíték.
És szakemberhez fogok fordulni. Remélem akkor már a férjem mellettem lesz. És elhiszi. De néha úgy érzem hogy o is tudja ezt csak nem mer lépni...
Volt egy komi amiben azt javasolták hogy beszéljek a keresztlányával. Hát ő még nagyon kicsi lehetett. Nem tudom megbolygassam e ezt a témát.
Férjed is fix, hogy lát a pályán. Csak nem akar a szüleivel konfrtontálódni. Csak épp a saját lányát áldozza be, hátha durvább dolog nem történik alapon.
Borzasztó ez az egész történet. Nem engedném én se, hogy a kedves papa a pöcsén lovagoltassa az unokát. Életemben nem láttam még ilyet. Remélem, nem is fogok.
Férjednek így se jön le, hogy a keresztlánnyal is volt hasonló konfliktus...? Nem gyanús neki? Tuti, hogy tudja és lehet a körülményeket is. Csak nem akarja vállalni a kellemetlenséget.
Egyenlőre annyi a biztos, hogy a kérdező nincs jó véleménnyel az apósáról és teljesen ellentétes véleményen van a lovacskázással kapcsolatban, mint a család többi tagja.
Videózd le, utána pedig mutasd meg egy szexuálpszichológusnak. A szakember a felvétel alapján segíthet a helyzetben.
A pedofília ocsmány dolog, de a rögtön ítélő bíróság is.
Rögtön ítélő bíróságról annyit, hogy ha nekem nem tetszik, ahogy a gyerekemhez nyúlnak, az épp elég indok arra, hogy ne engedjem, hogy hozzányúljon. Egyrészt.
Másrészt a családban más kislánnyal kapcsolatban is felmerült már a gyanú. Több mint fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!