Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kislányom nagyapja (apósom)...

Kislányom nagyapja (apósom) beteges vagy csak én nem látom mulatságosnak azt amit tesz ?

Figyelt kérdés

Annyit érdemes tudni az apósomról hogy még a "szeme se áll jól". Testvérem első alkalom után mikro találkoztak annyit mondott nekem 4szemközt hogy perverz a tekintete. Egyébként jó emberismerő a tesóm. És tényleg vannak megnyilvánulásai. És gyakran beszél szexuális dolgokról az apósom. Na meg ha hall valami olyan témát egyből felcsillan a szeme.. észre se veszi de ez így van..

Azért írom ezeket le mert aki olvassa a kérdésem tudnia kell ezeket a dolgokat.

Nos, ami nekem nem tetszik az az hogy a gyerekem magára teszi mikor az ágyon fekszik . És nekem nagyon nem úgy tűnik hogy a hasára.. hanem lejjebb.. és elkezdi ugráltatni magán.. ezen ő jókat nevet. És a fura nekem hogy se az anyósom se a férjem se a bátyja aki látja mindezt nem szól és nevetgélnek ezen.

Nekem nem vicces ez. Még csak nem is mulatságos.

A férjem erre azt mondja hogy én látom rosszul mert a hasán van. Pedig nem.

A másik tesómnak ezt soroltam és ki volt akadva hogy ezt mégis hogy képzeli és ő már jól megfolytogatta volna.

Említettem neki hogy én ezt videóra felvenném. Szerinte is tegyem meg.

Amit még hozzá szeretnék tenni, hogy amúgy van egy keresztlánya az apósomnak aki ugye most velem egy idős. És mikor ő kicsi volt akkor ennek a lánynak az anyja azt a kérdést vágta hozzá hogy "megakarod b.szni a lányom?" Nem tudom mit tehetett hogy ezt kérdezte tőle es nem is mondta el de ez viszont engem erősít hogy igenis más gyerekkel is csinált hasonlót és nem csak én lehetek az egyedüli aki ezt nem nézi jó szemmel.

Hiába teszek bármit már csak azért is csinálja. Rá szolok hogy ezt nem kéne és már csak azért is csinálja. Vajon meg lehetne értetni vele hogy ez nem normális? Vagy csak tényleg én vagyok olyan aki ezt felfújja? Bár szerintem nem. Ez nekem beteges...

2022. jún. 21. 23:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
94%

Beszéld meg a gyerekeddel, hogy NEM.

Apósnak meg adj a kezébe egy labdát, és mondd neki, hogy ha játszani akarsz az unokáddal, labdázz vele.

2022. jún. 22. 07:40
 12/111 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon nincs ez rendben, nagyon nem okés és nagyon nem kellene engedni.
2022. jún. 22. 07:49
 13/111 anonim ***** válasza:
19%
Kívülállóként nem lehet ítélkezni. Az nyilvánvaló, hogy a Te ill. apósod hozzáállása bizonyos testi kontaktusokhoz egészen eltérő, de önmagában ez nem ad alapot erkölcsi megítélésre.
2022. jún. 22. 07:50
 14/111 anonim ***** válasza:
89%
#15 Hát nálad is gondok vannak, ha szerinted "nem ad alapot erkölcsi megítélésre" az, hogy egy vénember egy gyereket a farkán lovagoltat... Te és a hozzád hasonló másik két hozzászóló milyen lyukból másztok elő egyébként? Hogy nem veri ez ki nálatok a biztosítékot?
2022. jún. 22. 08:10
 15/111 anonim ***** válasza:
22%
Itt nem lehet eltérő véleményeket megfogalmazni, aki nem ért egyet a kérdezővel az le van pontozva. Milyen beszélgetés ez? Prekoncepcióval jöttél ide és ahhoz vársz megerősítést?
2022. jún. 22. 08:18
 16/111 anonim ***** válasza:
92%
Menj oda és vedd le a gyereket a farkáról. A férjeddel pedig közöld, hogy addig nem akarod engedni a gyereket, amig ilyesmit csinál a fater, nem érdekel, hogy ő mennyire viccesnek találja. Ki kell állnod a gyerekedért. Ezt hivják amugy groomingnak, hogy szépen hozzászoktatják a gyereket a szexuális zaklatashoz, hogy fel se tűnjön neki kesőbb se és lehessen durvulni.
2022. jún. 22. 08:30
 17/111 anonim ***** válasza:
92%
A legtöbb nőnek vannak hasonló "élményei", csak éppen mindenki hallgat, mint a luki nyúl. Nálunk sem szólt soha senki - anyám sem - a kedves férfiakra, hogy ezt ne. Akkor lett vége, amikor elég nagy lettem, hogy fizikailag is védekezni tudjak, úgy általános vége körül. Anyám azóta sem érti, miért nem engedem a lányomat soha hozzájuk, hogy egyszerűen a saját apámtól féltem. A metoo is csak a pasiknál verte ki a biztosítékot, ők mintha nem látnák, mi történik körülöttük. Gondolom az értetlenkedők is pasik.
2022. jún. 22. 08:37
 18/111 anonim ***** válasza:
92%
Ha magam nem láttam volna rá három példát, nem hinném el, milyen gyakori a családon belüli szexuális zaklatás. Egy ismerősömet pedofil házaspár vette örökbe kiskorában intézetből, a férfival kellett külön szobában aludnia az "anya" beleegyezésével, hogy fajtalankodhasson vele. Senki sem védte meg. A másikat az anyja pasija zaklatta, mikor kamaszodni kezdett, az anya meg úgy tett, mint aki nem lát senkit, mert a férfi lakásán kívül nem lett volna hol lakniuk, legalábbis az anya indoka ez volt. A harmadiknál egyenesen pszichotikus beteg lett a lány a nevelőapja zaklatásától. Ott ugyanúgy rászólt a család, ahogy ezek a kérdezőre, hogy nem olyan nagy dolog, bírja ki.
2022. jún. 22. 08:38
 19/111 anonim ***** válasza:
85%
Azt kell megértened, hogy egy ilyen típusú ember, akinek van egy nagyon erős beteges vágya (ez esetben kislányokhoz való szexuális vonzódás) az az illető a valóság értelmezését is hajlamos a maga világához torzítani, csakhogy legitimálja a viselkedését. Félig meddig úgy fogja fel a dolgot, hogy ő csak "játszik" a lányoddal, de valójában ő is tudja, hogy miféle mocskos vágy vezérli őt. Lehet önmagát is rühelli józanabb pillanataiban az apósod, de amikor ott a kísértés tárgya, akkor képtelen fékezni magát. A legveszéjesebb fajta az ilyen jellem, mert folyton egy kettősség, ahogy megnyilvánul. Önkéntelenül is, manipulációs eszközökkel, kompenzálja, elfedi a valós motivációját. Kényesen ügyel arra, hogy ne lépje át azt a bizonyos vonalat túl egyértelműen, vagy tettenérhetően. Nekem is volt a társadalomra veszélyes perverzióim (szerencsére nem pedofilia), tudom mennyire ügyesen tud észrevétlen maradni ilyenkor az ember a környezete számára. Sajnos a családod nem fog lépni. Férjeddel menjetek el egy szexuálpszichológushoz egyetlen alkalomra és vázoljátok a szakembernek a helyzetet (a videó apósról itt hasznos lenne). Hátha az ő válasza jobban meggyőzi. Ha ez sem segít akkor tényleg válaszút elé kell a fêrjedet állítanod: vagy neked hisz és apóst végleg száműzitek az életetekből, vagy otthagyod őt.
2022. jún. 22. 08:44
 20/111 anonim ***** válasza:
82%
Nem biztos, hogy csak lánykákhoz vonzódik a papi, jó eséllyel a saját kisfiával is csinált ilyesmit, és akkor azért van a család teljes erőből való tagadása. Meg a férjed tagadásának is lehet ez oka, hogy saját magát szégyelli azokért, amiket gyerekkorában az apja vele is tett, plusz szégyen neki, hogy nem tud ellenállni, és hagyja, hogy most az ő kislányával is csinálja. A család meg erővel oda hat, hogy engedni kell a papi disznóságát, le kell tagadni, jó az. Ez az egész família nagyon erősen mérgező közeg!
2022. jún. 22. 09:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!