Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kislányom nagyapja (apósom)...

Kislányom nagyapja (apósom) beteges vagy csak én nem látom mulatságosnak azt amit tesz ?

Figyelt kérdés

Annyit érdemes tudni az apósomról hogy még a "szeme se áll jól". Testvérem első alkalom után mikro találkoztak annyit mondott nekem 4szemközt hogy perverz a tekintete. Egyébként jó emberismerő a tesóm. És tényleg vannak megnyilvánulásai. És gyakran beszél szexuális dolgokról az apósom. Na meg ha hall valami olyan témát egyből felcsillan a szeme.. észre se veszi de ez így van..

Azért írom ezeket le mert aki olvassa a kérdésem tudnia kell ezeket a dolgokat.

Nos, ami nekem nem tetszik az az hogy a gyerekem magára teszi mikor az ágyon fekszik . És nekem nagyon nem úgy tűnik hogy a hasára.. hanem lejjebb.. és elkezdi ugráltatni magán.. ezen ő jókat nevet. És a fura nekem hogy se az anyósom se a férjem se a bátyja aki látja mindezt nem szól és nevetgélnek ezen.

Nekem nem vicces ez. Még csak nem is mulatságos.

A férjem erre azt mondja hogy én látom rosszul mert a hasán van. Pedig nem.

A másik tesómnak ezt soroltam és ki volt akadva hogy ezt mégis hogy képzeli és ő már jól megfolytogatta volna.

Említettem neki hogy én ezt videóra felvenném. Szerinte is tegyem meg.

Amit még hozzá szeretnék tenni, hogy amúgy van egy keresztlánya az apósomnak aki ugye most velem egy idős. És mikor ő kicsi volt akkor ennek a lánynak az anyja azt a kérdést vágta hozzá hogy "megakarod b.szni a lányom?" Nem tudom mit tehetett hogy ezt kérdezte tőle es nem is mondta el de ez viszont engem erősít hogy igenis más gyerekkel is csinált hasonlót és nem csak én lehetek az egyedüli aki ezt nem nézi jó szemmel.

Hiába teszek bármit már csak azért is csinálja. Rá szolok hogy ezt nem kéne és már csak azért is csinálja. Vajon meg lehetne értetni vele hogy ez nem normális? Vagy csak tényleg én vagyok olyan aki ezt felfújja? Bár szerintem nem. Ez nekem beteges...

2022. jún. 21. 23:46
 61/111 anonim ***** válasza:
4%

#61 Elég sok következtetést vontál le egyetlen példából.

A szexuális zaklatás komoly probléma, ahogy a metoo mozgalommal való visszaélés is. Elhiszem, hogy tele vagy személyes sérelemmel, de ettől még a jog nem fog változni. A világon mindenhol jogot szolgáltatnak, nem igazságot. Nyugodtan okolhatod a mindenkori kormányt ennyi erőből, mert semmilyen lépést nem tesz a szexuális visszaélések megakadályozására.

2022. jún. 22. 14:01
 62/111 anonim ***** válasza:
95%
+1 Igenis legyen megvádolva az öreg. Szólva lett neki, hogy ne csinálja, mégjobban csinálta. Épeszű ember ilyenkor rohadtul elszégyellné magát, bocsánatot kérne és abbahagyná a gyerek f.szonlovagoltatását. Az após? Ő nem... benne ott van a jogosultságtudat, hogy ő ezt igenis megtehetni, neki ne mondja meg senki, mit csinálhat egy gyerekkel. Na ez a k.rvanagy gáz, meg az ha szerinted ez így rendben van, #59-es.
2022. jún. 22. 14:04
 63/111 anonim ***** válasza:
90%
#62 A metoo mozgalommal való visszaélés közel sem akkora/olyan gyakori probléma, mint a nők (és gyerekek) ellen elkövetett erőszak. Majd ha az arány a valódi bántalmazások és a rágalmazások között nem 100000 : 1-hez lesz, hanem mondjuk 2 : 1-hez akkor majd elismerem, hogy igen, komoly probléma a rágalmazás. PS.: abbahagyhatod a személyeskedést és a ostobaságot pofázást a mindenkori kormányról.
2022. jún. 22. 14:10
 64/111 anonim ***** válasza:
15%

#64 Szerintem a szexuális zaklatás és egy ember életének a tönkretétele pont ugyanakkora probléma, nem számítanak az arányok.

Hiszen a kormány feladata a prevenció, a felvilágosítás, az esetek kivizsgálása és a bűnösök megbűntetése. Az átlagember nem fog tudni kollektíven fellépni a szexuális abúzus ellen, a kormány tudna lépéseket tenni. Érdekes, hogy az állami szervet, ami gyakorlatilag magára hagyja a nőket a családon belüli erőszaknál megvéded, de engem korholsz, amiért nem lépek kell kellő heveséggel a probléma ellen.

2022. jún. 22. 14:22
 65/111 anonim ***** válasza:
88%
#65 Nagyon is számítanak az arányok, mivel a jóval nagyobb többség (a bántalmazást elszenvedők) a nagyon kevés rágalmazottal áll szemben. És a nagyon kevés rágalmazott miatt próbáljátok a rengeteg áldozatot, VALÓDI áldozatot hitelteleníteni, elhallgattatni. A megvádolt férfiaknak egyből ártatlanság vélelmét kiabáltok, de kapásból pénzéhes k.rvázzátok azokat a nőket, akik erőszakkal vádolják őket. Nekik nem jár az ártatlanság vélelme, mi? Védd csak be az apóst is, nem gáz, hogy épp egy gyereket tesz tönkre. A gyerekek ellen elkövetett bántalmazásoknak meg olvass utána, van bőven szakirodalma. Kezdheted a könyvvel, amit még az első oldalon ajánlottam. Segít megérteni a bántalmazás dinamikáját és ha ez meglesz, te is látni fogod, mi történik a kérdező által vázolt helyzetben.
2022. jún. 22. 14:41
 66/111 anonim ***** válasza:
18%
#66 Szerintem mindegy eset egyedi és minden esetet ki kell vizsgálni, majd az eredmény szerint dönteni. Én vagyok nyilván a hülye, hogy egy problémát nem kollektív masszaként kezelek, hanem egyéni emberi tragédiák halmazaként. Nem tudom, hogy ez a sok harag és frusztráltság honnan jön, de különösebben nem is érdekel. Tökéletes példája ez a Dunning-Kruger hatásnak. Elolvasol egy könyvet és azt hiszed, hogy szakértő leszel, miközben kollektív masszaként kezeled az egész bántalmazás témakörét. Akármennyire furcsa, aki a szakértői viszgálatot szorgalmazza, az nem a bántalmazót védi és a szenvedőt hibáztatja, egyszerűen nem ítélkezik, mert nincs hozzá megfelelő kvalítása. Olyan nehéz elhinni, hogy van olyan, aki nem hiszi, hogy minden témában is van mérvadó tapasztalata? Annyit írtam, hogy szakértő vizsgálja meg a helyzetet, ebből pedig rögtön áldozathibáztató és pedofilvédő szemétláda lettem. Ha a való életben is ilyen stílust engedsz meg magadnak, nem csoda, ha senki nem vesz komolyan.
2022. jún. 22. 14:53
 67/111 anonim ***** válasza:
87%
#67 Továbbra is személyeskedsz, a sértegetésemmel és minősítésemmel próbálsz ledominálni. Befejeztem veled, b.szogass mást. Vagy inkább hagyj fel vele.
2022. jún. 22. 15:02
 68/111 anonim ***** válasza:
92%

#67:

Az a helyzet, hogy téged nem ért ilyen hatás és a környezetedben sem tudsz ilyenről. Valószínűleg férfi vagy. Soha nem simultak hozzád hátulról a teli buszon, simogattak meg "véletlenül" intim helyeken, verték ki téged nézve a szomszéd vonat ablakában amikor a pályaudvaron vártad az indulást vagy ébredtél arra éjjel, hogy valami kurvára helytelen dolog történik éppen a testeddel. És utána ha beszélni is mersz esetleg róla, te tévedsz (nemisúgyvolt) , hazudsz (csakkiakarszbasznivele) vagy a te hibád miatt történt.

Szerencsés vagy.

2022. jún. 22. 15:03
 69/111 anonim ***** válasza:
94%
Na azért szerintem egy felnőtt ember csak látja a különbséget a hason lovagoltatás és a fa...on lovagoltatás között. És ha egy tök más szülő is hangot adott már annak, hogy a papó furcsán bánik a pici gyerekével, akkor valószínűleg nem beképzelésről vagy eltúlzásról van szó. Nem engedném ezt a lovagoltatást. Legalább annyiban tesztelném a bácsit, hogy mást játszon a gyerekkel és hogy akkor hogy bánik vele. Ha lovagoltatná, elvenném tőle. A feleségével perverzkedjen, ne az unokájával. Megkeresném a másik lány szüleit is. Elmennék hozzájuk és elbeszélgetnék velük, hogy hallottál arról a bizonyos dologról, meséljenek róla picit bővebben, mert furcsa dolgokat tapasztalsz most te is. Ne hallgass azokra, akik szerint ez picit is rendben van. Annyi féle módon lehetne játszani a gyerekkel, de semmilyen szituban nem látom ártatlannak, hogy egy felnőtt férfi szándékosan a péniszén ugráltasson egy pici gyereket. Lovagoltassa a hasán, ha nem annyira kicsi a gyerek és nem egy rozoga a bácsi akkor akár a hátára is ültethetné. Miért a farkán kell? Főleg azután hogy már rá is lett szólva? Nem oké.
2022. jún. 22. 15:33
 70/111 anonim ***** válasza:
92%
Beteg ez az egész család. Előttem már jópáran leírták a lényeget, nem akarom én is még egyszer leírni. Én nem engedném a gyereket a nagypapival játszani. Soha többe. Még csak esélye, alkalma se legyen bármilyen módon szexuálisan bántalmazni a lányomat.
2022. jún. 22. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!