Nagyszülőkènt mennyi időt töltötök az unokàkkal?
#44 Micsoda véletlen, hogy pontosan ugyanolyan stílusban, ugyanolyan hibákkal ("fordított" ékezetek) írsz, mint a menyed. Mintha ugyanaz az unatkozó, rendszeresen kamu kérdéseket gyártó személy írta volna ki ezeket...
2021. dec. 7. 21:22
61. Persze... nyilvanvaló...
Beteges troll az illető.
2021. dec. 7. 21:32
Tényleg, komolyan van aki elhitte hogy ez nem egy unatkozó troll?
2021. dec. 7. 22:17
64/73 A kérdező kommentje:
Gratulálok az èleslátàsotokhoz. Nem tudom mit jelent ez a "troll" szò, viszont èn ìrtam mindkèt kérdést, de nem unalmamba, csak megpròbáltam megfordítani a kérdést,hogy lássam tènyleg velem van-e baj. Megerősítést kaptam, hogy nem én vagyok a hálátlan, elviselhetetlen, más se tűrné el ezeket szó nélkül, némán, mosolyogva.
15. Azt írod hogy nem zavarod a gyerekeket és a fiadat sem. De mi van a menyeddel? Ha őt zavarid az nem számít? Zavaró lehet hogy minden nap random megjelensz. Éppen van egy kis szabadideje amikor nem etetés vagy fürdés van, tök mindegy mi az nyugodtan akarja csinálni amennyire lehet két kisgyerek mellett. De nem tudja mert te becsongetsz minden nap.
2021. dec. 8. 07:37
#64 Aha... Szóval azért beszélsz mindkét kérdésnél E/1-ben az érzéseidről, mert abszolút tudod, hogy az anyósod (?) mit érez jelen helyzetben (elvégre folyamatosan az érzésekről beszélsz), de azért kíváncsi vagy mások véleményére. És még a másik kérdésnél is meglepődsz, hogy az anyósod ilyen kérdéseket ír ki. Ennél pedig azon, hogy a menyed ismeri a GYK-t. Ha ilyen jól át tudod érezni mások érzéseit, akkor miért is volt szükség két kérdésre a téma kapcsán?
Remélhetőleg a "kamu" szó jelentését ismered. :)
2021. dec. 8. 09:19
Önző vagy. Sajnálom a menyed, hogy egy gonosz boszorkány anyósa van.
2021. dec. 8. 10:12
68/73 A kérdező kommentje:
#66 Ismerem a kamu szò jelentèsèt. Ez egy anonim oldal, gondoltam itt "büntetlenül" beszèlhetek az èrzèseimről. Senkivel nem beszèlek ezekről a dolgokròl, mert nincs kivel. A fèrjem nagyon elfogult a szüleivel, neki már règòta nem is mondom, ha valami bánt, mert règebb mikor mondta soha nem látta be hogy igazam van. A meny vagyok, ha esetleg nem lenne világos. Ès bocsánat, hogy itt "szòrakoztam", "trollkodtam", többet nem fárasztok senkit a kèrdèseimmel, megelégszem az olvasással.
#64: Ezt most melyik "éned" szemszögéből érted...???
Mert ezen kérdés alatt épp a nagymama szerepében voltál....
És ha ezt nagymamaként írod, akkor marhára nem vagy képes értelmezni a kapott reagálásokat...
"Megerősítést kaptam, hogy nem én vagyok a hálátlan, elviselhetetlen, más se tűrné el ezeket szó nélkül, némán, mosolyogva."
2021. dec. 8. 11:23
1. Senki nem mondta, hogy tűrj némán.
Ha ennyire balfék vagy aki képtelen elmondani mi zavarja annak úgy kell. Nem a férjednek van problémája az anyjávak, hanem neked az anyóssal.
2. Kíváncsi vagyok miért nem hagyod, hogy anyós vigyázzon a gyerekekre? Neked lenne egy kis időd, nem járna a nyakadra..
2021. dec. 8. 12:40
További kérdések: