Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyszülőkènt mennyi időt...

Nagyszülőkènt mennyi időt töltötök az unokàkkal?

Figyelt kérdés
Naponta talàlkozom az unokáimmal, de szeretnèm ha többet lennènek velem.
2021. dec. 6. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%
17: az volt a lényege, hogy nem bírja a menyét, és csodálkozik, hogy a menye miért inkább megával viszi "mindenhová" a gyereket, és nem neki adja oda.. Arról nem esett szó, hogy mi köze hozzá, hová és miért megy a menye a gyerekekkel... :-D
2021. dec. 7. 15:03
 22/73 anonim ***** válasza:
100%

20: ha nem akarsz, akkor tényleg nem tudsz változtatni.....

Egy felnőtőt nő hogyan mondhat ilyet, hogy "nem tud"...???

Valami pszichés belső kényszered van, hogy a menyed agyára menj....??? Akkor fordulj pszichológushoz!

2021. dec. 7. 15:04
 23/73 anonim ***** válasza:
100%

Fuhh, ezek szerint mégse kamu..😳😳

A menyedet szentté kellene avatni.

2021. dec. 7. 15:10
 24/73 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem tudsz változni, hát erőltesd meg magad!

Ha nem változtatsz, akkor az lesz a vége, hogy a menyed és lehet a fiad is jó messzire költözik majd tőled, a gyerekekkel együtt.

2021. dec. 7. 15:10
 25/73 anonim ***** válasza:
100%

24: de legalábbis kitiltják a házból, és mondjuk havi 1 alkalomra korlátozzák a látogatást...

Nem csodálkoznék rajta!

És igen! Egy normális felnőtt ne mondjon olyat, hogy nem tud változni!

2021. dec. 7. 15:11
 26/73 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell valtoznod, csak ne menj a menyedek haza fele. A labadnak mar csak tudsz parancsolni. 😀

Amugy meg jo hogy azt irtad, lekotnek a haz koruli dolgok, mi lenne ha meg unatkoznal is. 😀😀

2021. dec. 7. 15:14
 27/73 anonim ***** válasza:
100%
Az anyjuk nélkül? Képzelem, milyen lehet a viszonyod a menyeddel.
2021. dec. 7. 15:15
 28/73 A kérdező kommentje:
Nem fognak elköltözni, ettől nem fèlek. A fiam nem olyan, őt teljesen biztos, hogy nem zavarom. Nem tudom milyen korosztály ìr ide, de 65 èven tùl nem könnyű változni. Ès ha màr csak pár èvem van hàtra? Szeretnèm ezt a kis időt a szeretteimmel tölteni.
2021. dec. 7. 15:18
 29/73 anonim ***** válasza:
96%

28: ha ez megnyugtat, én 63 vagyok (írtam ide vagy 6-8 hsz-t már neked...)

Az önfelelősség teljes elutasítása az, amit művelsz... Mi akadályoz abban, hogy ha kényszert érzel (pshichológus látott már???), akkor előveszel egy könyvet, és inkább olvasol...? Zenét hallgatsz, felhívod telefonon a barátnődet, elmész barátnőiddel kirándulni, cukrászdába, kávézni, stb.stgb....????

Nyilvánvalóan egy egészségtelen fixáció, hogy neked muszáj az unokáid és fiad/menyed agyára menni...

2021. dec. 7. 15:31
 30/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiad agyára mennél se tudnád! Az a tapasztalatom, hogy a férfiak kevésbé mondják ezt meg az anyjuknak. Az enyém se teszi, csak nekem mondja. Vannak kivételek, de a többség nem fogja megmondani.
2021. dec. 7. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!