Nagyszülőkènt mennyi időt töltötök az unokàkkal?
20: ha nem akarsz, akkor tényleg nem tudsz változtatni.....
Egy felnőtőt nő hogyan mondhat ilyet, hogy "nem tud"...???
Valami pszichés belső kényszered van, hogy a menyed agyára menj....??? Akkor fordulj pszichológushoz!
Fuhh, ezek szerint mégse kamu..😳😳
A menyedet szentté kellene avatni.
Mi az, hogy nem tudsz változni, hát erőltesd meg magad!
Ha nem változtatsz, akkor az lesz a vége, hogy a menyed és lehet a fiad is jó messzire költözik majd tőled, a gyerekekkel együtt.
24: de legalábbis kitiltják a házból, és mondjuk havi 1 alkalomra korlátozzák a látogatást...
Nem csodálkoznék rajta!
És igen! Egy normális felnőtt ne mondjon olyat, hogy nem tud változni!
Nem kell valtoznod, csak ne menj a menyedek haza fele. A labadnak mar csak tudsz parancsolni. 😀
Amugy meg jo hogy azt irtad, lekotnek a haz koruli dolgok, mi lenne ha meg unatkoznal is. 😀😀
28: ha ez megnyugtat, én 63 vagyok (írtam ide vagy 6-8 hsz-t már neked...)
Az önfelelősség teljes elutasítása az, amit művelsz... Mi akadályoz abban, hogy ha kényszert érzel (pshichológus látott már???), akkor előveszel egy könyvet, és inkább olvasol...? Zenét hallgatsz, felhívod telefonon a barátnődet, elmész barátnőiddel kirándulni, cukrászdába, kávézni, stb.stgb....????
Nyilvánvalóan egy egészségtelen fixáció, hogy neked muszáj az unokáid és fiad/menyed agyára menni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!