Nagyszülőkènt mennyi időt töltötök az unokàkkal?
Mi???😂😂😂 Ha naponta talalkozol akkor még mit szeretnél?? Odaköltözni és tönkretenni a gyereked házasságát? Keress egy sorozatot, kössél, szerezz barátokat!
Atyaég te nem vagy normális! Hetkoznap találj hobbit és pénteken vagy néha 1-1 hétvégén aludjanak nálad. Így még haszna is van.
Szerintem eljön majd az idő, hogy örülnek ha lepasszolhatjak a gyerekeket egy egy délutánra!
Lehet még kicsik nem?
Másnál más szokás van, nálunk pl. csak nézni szereti az unokakat a nagymama és csak behulyiti őket utána meg néz rám hogy most mi baja? Szóval én ezért nem szeretem mikor jön. Viszont szívesen rabiznam őket egy délutánra, de azt már nem vállalja be :( mert ugye akkor neki kéne a rossz részt is megoldani
Tegnap már megkaptad a választ a törölt fórumodra.
te vagy az aki nem szereti a menyét..
Szerintem ez részedről már valahol beteges, és nem is az unokák szeretetéről szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!