Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyszülőkènt mennyi időt...

Nagyszülőkènt mennyi időt töltötök az unokàkkal?

Figyelt kérdés
Naponta talàlkozom az unokáimmal, de szeretnèm ha többet lennènek velem.
2021. dec. 6. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
95%
Ott van a kérdésben a válasz. Ezek az unokáid!!! Nem a gyerekeid!
2021. dec. 7. 09:43
 12/73 anonim ***** válasza:
95%

A 9-es megelőzött! :)

Pont nekem is feltűnt, hogy mintha lett volna valami hasonló kérdés, amit most nem találok...

Kérdező! Vedd tudomásul, hogy az unokád NEM a gyereked. Te már felnevelted a sajátjaidat - keress magadnak a korodnak megfelelő elfoglaltságot. Ne akarj az unokáid nyakán lógni... És ez a kitétel, hogy "az anyjuk nélkül" meg elárulja az egész hozzáállásodat.

2021. dec. 7. 09:47
 13/73 anonim ***** válasza:
94%

Heti 1-2 alkalom max. A nyári szünetben többet

Nekem is van életem, és a lányoméknak is van életük.

Ezt kölcsönösen tiszteletben tartjuk.

2021. dec. 7. 11:43
 14/73 anonim ***** válasza:
94%
Szakadj le a menyedrol elso korben. En kedvelem anyosomat de o is tulzoan viselkedett mikor megszuletett az unoka, ezzel pont azt erte el, hogy meg kevesbe engedtem unokazni annyira idegesitett, amig nem jott ra, hogy nem neki szultem gyereket. Talan ha majd nem ott esz a fene teged is allandoan, akkor szivesen meglatogatnak hosszabb idore vagy hagyjak majd ott akar a gyerekeket. Bocs, de ha nalam tennel naponta latogtast en is azt mondanam, hogy na hetvegen tuti nem veled akarok lenni, hanem a ferjemmel.
2021. dec. 7. 12:36
 15/73 A kérdező kommentje:

Igaz, az emlegetett kèrdès az èn kèrdèsem volt, nem is èrtem hogy mièrt töröltèk.

Nem tùl kicsi gyerekekről van szò, a nagy 4 èves, a kicsi másfèl. Nem zavarom őket, soha nem megyek át alvás időben, vagy amikor tudom hogy enni szoktak.

2021. dec. 7. 13:50
 16/73 anonim ***** válasza:
95%

azt, hogy zavarod-e őket NEM TE döntöd el, hanem a gyerekek édesanyja.

PUNKTUM!

2021. dec. 7. 13:51
 17/73 anonim ***** válasza:
92%
Én ugyan nem láttam a tegnapi kérdést, amit többen emlegetnek, szóval nem ismerem a háttér sztorit, DE! Naponta látod őket, hova akarsz ennél többet? Meg “nem olyan kicsik” a gyerekek?? Azt írod az egyik 4, a másik meg 1,5!! Dehogynem kicsik! Te meg már rögtön azt akarod, hogy minél többet nálad legyenek, az anyjuk nélkül… Nonszensz. Tartsd tiszteletben, hogy ők csak az unokaid, NEM a gyerekeid, továbbá nekik is van életük, falnak is mennék, ha mindennap a nyakunkra járnál..
2021. dec. 7. 14:05
 18/73 anonim ***** válasza:
95%

Hat engem igenis zavarnal ha naponta atjonnel, mindegy mikor.

Megegyszer leirom, ha minden nap latnalak az boven eleg lenne, persze, majd ezen felul meg onkent meg dalolva viszem is at a gyerekeket hogy tobbet unokazhass.... vagy visszabb veszel, vagy nem, de igy nem fog javulni a helyzet. Te tudod.

2021. dec. 7. 14:12
 19/73 anonim ***** válasza:
91%

Tetszik nem tetszik, a gyerekek nem azért vannak, hogy te kiszòrakozd magad. Az van, amit az anyjuk mond és kész, neked ebbe semmi beleszólásod, nem neked csináltak gyereket. Akkor unokázhatsz, ha betartod a szabályokat. Ez nem jog, hanem jutalom.

Minél jobban nyomulsz annál kevesebbszer láthatod őket, abban biztos lehetsz (akkor is, ha szerinted ez nem nyomulás).

Szerencsés vagy a menyeddel amúgy, hozzám tuti nem jöhetnél naponta, pláne amíg ilyen értetlen vagy.

2021. dec. 7. 14:22
 20/73 A kérdező kommentje:
Lehet igazság abban amit ìrtok, ebbe mèg ìgy nem gondoltam bele. Valòszìnű akkor ezèrt volt nemrèg bezárva az ajtò, pedig èn csak egy kávèra akartam àthìvni. Dèlután mikor emlìtettem, hogy zárva volt az ajtò semmit nem válaszolt. Lehet tènyleg sok vagyok neki, de èn már nem tudok változni.
2021. dec. 7. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!