Nagyszülőkènt mennyi időt töltötök az unokàkkal?
A 9-es megelőzött! :)
Pont nekem is feltűnt, hogy mintha lett volna valami hasonló kérdés, amit most nem találok...
Kérdező! Vedd tudomásul, hogy az unokád NEM a gyereked. Te már felnevelted a sajátjaidat - keress magadnak a korodnak megfelelő elfoglaltságot. Ne akarj az unokáid nyakán lógni... És ez a kitétel, hogy "az anyjuk nélkül" meg elárulja az egész hozzáállásodat.
Heti 1-2 alkalom max. A nyári szünetben többet
Nekem is van életem, és a lányoméknak is van életük.
Ezt kölcsönösen tiszteletben tartjuk.
Igaz, az emlegetett kèrdès az èn kèrdèsem volt, nem is èrtem hogy mièrt töröltèk.
Nem tùl kicsi gyerekekről van szò, a nagy 4 èves, a kicsi másfèl. Nem zavarom őket, soha nem megyek át alvás időben, vagy amikor tudom hogy enni szoktak.
azt, hogy zavarod-e őket NEM TE döntöd el, hanem a gyerekek édesanyja.
PUNKTUM!
Hat engem igenis zavarnal ha naponta atjonnel, mindegy mikor.
Megegyszer leirom, ha minden nap latnalak az boven eleg lenne, persze, majd ezen felul meg onkent meg dalolva viszem is at a gyerekeket hogy tobbet unokazhass.... vagy visszabb veszel, vagy nem, de igy nem fog javulni a helyzet. Te tudod.
Tetszik nem tetszik, a gyerekek nem azért vannak, hogy te kiszòrakozd magad. Az van, amit az anyjuk mond és kész, neked ebbe semmi beleszólásod, nem neked csináltak gyereket. Akkor unokázhatsz, ha betartod a szabályokat. Ez nem jog, hanem jutalom.
Minél jobban nyomulsz annál kevesebbszer láthatod őket, abban biztos lehetsz (akkor is, ha szerinted ez nem nyomulás).
Szerencsés vagy a menyeddel amúgy, hozzám tuti nem jöhetnél naponta, pláne amíg ilyen értetlen vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!