Mit tegyek ha nagymamám rám erőlteti a koronavírus
elleni vakcinát?
Figyelt kérdés
Mama már a negyedik oltását vette fel, és kb minden nap ilyenekkel bombáz engem: "te nem akarod beoltatni magad?" "jobb lesz ha te is gondolkozol rajta, hogy beoltasd magad"
Még a messengeren is rám ír emiatt.
Már nagyon idegesít, mióta bejött ez az oltás téma Magyarországra, azóta csak ezt fújja meg kérdezgeti. Természetesen szépen elmondom neki, hogy legyen szíves megérteni, hogy én így döntöttem, hogy nem oltatom be magam. Ideig-óráig megérti, aztán másnap ugyanúgy megint megkérdezi. Nincs demenciája meg semmi ilyesmi. Szimplán csak nem akarja elfogadni a döntésem. Nem akarom emiatt megszakítani vele a kapcsolatot, de már az idegeimre megy.
"Tán mivel mindenkinekk van lehetősége ingyen oltatni, a megbetegedett oltatlanokkal legalább részben fizettessék ki az ellátásuk költségeit"
Na, hát én erre még azt mondom, hogy mivel mindenkinek van lehetősége ingyen nem cigizni, nem kövérnek lenni a zabálástól még sportolni is, ezért a sok láncdohányossal még dagadt szív-és érrendszeri problémással is fizettessék ki az ellátásuk költségeit.
Amíg mindenkinek be kell dobni a közösbe, addig csönd legyen.
2021. szept. 19. 21:17
82/85 anonim válasza:
74es vok. Én egy szóval nem állítottam ezt h az oltatlant ne lássák el ugyanugy a kozosbe ad így van. Meg én nem fogok ilyeneket írni.Mert mindenkinek joga van az ellatashoz. A bűnozoket is ellátják.Viszont a gazdaságra hatással van az h nincs teljes átoltottság. Sajnos az eü-re is mert a sok beteg terheli az osztályokat s emiatt ujabb s ujabb osztalyokat kell felszabadítani. Tehat ha vki vakbéllel be kell h menjen vagy a daganatosok, nem fog mert nincs rá kapacitas. 3 hullámban ez épp elég volt, az eü dolgozók energiája is véges. Most van lehetoseg felvenni az oltast a védelem erdekében. S h megszunjon ez az egesz borzalom.
2021. szept. 22. 17:56
83/85 anonim válasza:
"Vok"
2021. szept. 22. 18:04
84/85 anonim válasza:
82 demagogia, amit itt tolsz. Komolyan vehetetlen. Attól szűnik meg a borzalom, ha ezt befejezed. Örülök, hogy segíthettem
2021. szept. 23. 16:51
85/85 anonim válasza:
Ha picit is fontos lenne az egészségügyi kapacitás, akkor nem most hoznának olyan szabályokat, ami hatására tovább csökken az amúgy sem acélos létszám. Ha nekem fontos a munkavállalóm, akkor keresek olyan megoldást, amivel megtartom, ehelyett a balfaszkodás helyett. Tudod az ellátó képességet úgy is lehet növelni, ha a feltételeket (amibe a személyzet is bele számít) javítod, de gondolom ezt nem mondták a propagandában. Gratulálok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!