Mit tegyek ha nagymamám rám erőlteti a koronavírus elleni vakcinát?
Mama már a negyedik oltását vette fel, és kb minden nap ilyenekkel bombáz engem: "te nem akarod beoltatni magad?" "jobb lesz ha te is gondolkozol rajta, hogy beoltasd magad"
Még a messengeren is rám ír emiatt.
Már nagyon idegesít, mióta bejött ez az oltás téma Magyarországra, azóta csak ezt fújja meg kérdezgeti. Természetesen szépen elmondom neki, hogy legyen szíves megérteni, hogy én így döntöttem, hogy nem oltatom be magam. Ideig-óráig megérti, aztán másnap ugyanúgy megint megkérdezi. Nincs demenciája meg semmi ilyesmi. Szimplán csak nem akarja elfogadni a döntésem. Nem akarom emiatt megszakítani vele a kapcsolatot, de már az idegeimre megy.
10-es:
Hallottál arról, hogy túl van terhelve az eü? Hallottál arról, hogy rengeteg kórház az összeomlás szélén áll? Tudod hány rezidenst ismerek, aki havi 250+ óraszámba dolgoztak a vírus 2.-3. hullámán, és van aki azóta is ennyit kell?
Azért ne merd, mert te önmagad egészségét gátolod, amivel a kórházakat fogod zaklatni. Mert megelőzhető vagy enyhíthető, amit ellenzel.
Egy biciklis se fog a kamion elé ugrani, ha tudja hogy jön. Nem fun kórházba lenni.
11-es és ez engem hol érdekeljen? Kifizettem, éveken át, pont nem érdekel hogy mit siránkoznak.
Eddig ment a pénzszórás, mindenre ellőtték a befizetett pénzt csak erre nem, tudod mit? Omoljon is össze.
Lol..egy kozeli ismerosom felvette a HARMADIK adagot + a feleseg is, ennek ellenere ok is es az egesz csalad covidos! Szoval nem, nem az oltatlanok miatt lesz 4ik hullam, hanem azert mert annyit is er az egesz vakcina!
Rengeteg ismerosom esett mar at a viruson. En egesz evben utazom (munkam ezzel jar) es makk egeszseges vagyok! Oltas koszonom szepen nem kell. Kicsit kellemetlen, hogy kethetente PCR tesztet kell csinalnom, de azt meg eddig szerencsere fizeti a cegem!
Ti, akik annyira oda-vissza vagytok a vakcinatol, szepen oltassatok be magatokat es eljetek abban a tudatban, hogy ti biztos nem kapjatok el. Minket tessek bejen hagyni es fogadjatok el a dontesunket, mert jogunk van hozza! Az oltas nem kotelezo! Meg!
"Mi békén hagyunk. Mi elfogadjuk a döntést"
Ha ez így van, kedves 13-as, akkor miért szól ezalatt a kérdés alatt is a kommentek felé arról, hogy oltasd be magad, hülye konteós vagy, majd beteg leszel, ne hívjál orvost, miattatok lesz 4. hullám, satöbbi...? :D
Pedig a kérdés nem arról szólt, adasson-e be oltást a kérdező, aztán mégis :D
17-es:
Valószínűleg mert az egész kérdés provokatív és már a hashtagek között is ott van a "propaganda" szó.
Nehogy már egy felnőtt ne tudja, hogy miként tudja letiltani nagymamit ha ennyire idegesíti, vagy nehogy már ő ne tudja megakadályozni, hogy látogatóba menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!