Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek ha nagymamám rám...

Mit tegyek ha nagymamám rám erőlteti a koronavírus elleni vakcinát?

Figyelt kérdés

Mama már a negyedik oltását vette fel, és kb minden nap ilyenekkel bombáz engem: "te nem akarod beoltatni magad?" "jobb lesz ha te is gondolkozol rajta, hogy beoltasd magad"

Még a messengeren is rám ír emiatt.

Már nagyon idegesít, mióta bejött ez az oltás téma Magyarországra, azóta csak ezt fújja meg kérdezgeti. Természetesen szépen elmondom neki, hogy legyen szíves megérteni, hogy én így döntöttem, hogy nem oltatom be magam. Ideig-óráig megérti, aztán másnap ugyanúgy megint megkérdezi. Nincs demenciája meg semmi ilyesmi. Szimplán csak nem akarja elfogadni a döntésem. Nem akarom emiatt megszakítani vele a kapcsolatot, de már az idegeimre megy.

2021. szept. 13. 05:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
28%
#41, a videóra meg annyit, hogy én láttam tizenéves fiút respirátoron haldokolni tetanusszal, mert a büdös féreg "nebáncsvirág" anyucikája nem engedte beoltani tetanusz ellen...
2021. szept. 13. 12:07
 42/85 anonim ***** válasza:
70%
Csak a szokásos vitagenerálás, van már kismillió ilyen.
2021. szept. 13. 13:13
 43/85 anonim ***** válasza:
26%
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, sajnos az ilyen idiótákkal már nem lehet mit kezdeni.
2021. szept. 13. 13:44
 44/85 A kérdező kommentje:

Nem állt szándékomban vitát generálni, nem vagyok agymosott és nem uszítás volt a kérdésem 😅

Természetesen nem fogom megszakítani a kapcsolatot mamámmal ez miatt

És igazából ő sem fél, csak azt akarja, hogy ne "lógjak ki a sorból", de ez engem csak felidegesít

Na de itt most jól megkaptam a kommentekben.. Na mindegy sziasztok

2021. szept. 13. 17:59
 45/85 anonim ***** válasza:
24%
"Mama már a negyedik oltását vette fel..." Az érdekes, mert legfeljebb hármat lehet kapni. Mamádnak van igaza, de a te döntésed, a te életed. Jót akar neked, bár tény, hogy idegesítő tud lenni az ilyesmi.
2021. szept. 13. 19:55
 46/85 anonim ***** válasza:
72%

Oltás ellenes - Ne oltasd be magad te gyökér,bele fogsz halni az oltásba,nem is ér semmit.

Oltás párti - Oltasd be magad t$ gyökér,bele fogsz halni a vírusba.

Kussoljatok már egy kib*szott pillanatra mindannyian és foglalkoztatok a saját dolgotokkal.

Beoltattad magad? Védve vagy,nem kaphatod el vagy simán kilábalást belőle,ne ugass feleslegesen.

Nem oltattad magad? Senki sem kötelezett,nem is kötelez,kussolj te is és ne terjessz hülyeségeket az oltás ellen se.

Mindenkinek csak meg kellene tanulnia nem bele ütni az ocsmány orrát mások dolgába.

-Van aki elkapta oltással is? Igen.

-Van aki eddig megúszta oltás nélkül is? Igen.

-Van aki meg is fogja úszni,hogy elkapja oltással és anélkül is? Igen.

Több milliárdan vagyunk,mindenki szervezete és immunrendszere teljesen más.Másképp fogunk reagálni a vírusra,az oltásra és mások lesznek kisebb-nagyobb vonalakban a tüneteink is a vírus esetén és az oltás esetén is.

Az öcsém lázas lett,szarul volt napokig,és fájt a karja.Ugyan azzal az oltó anyaggal a sógornőmnek az égadta világon semmi baja nem volt,szintén ugyan azzal az oltással (és két másikkal) pár munkatársamnak össze kuszálódott a menstruációs ciklusa,megint másik 3855729 ismerős és munkatárs vagy tünet mentes volt vagy teljesen nem ilyen tüneteket produkáltak.

Nem olvashatod rá a másikra,hogy az biztos meghal majd koronában mert nem oltat,a másikra meg azt hogy te meg majd az oltásba halsz/nyomorodsz bele (és biztos,hogy nem fogsz főleg ha előtte orvossal kivizsgáltatod magad és/vagy az ismert betegségeidet még oltás előtt közlöd..).

2021. szept. 13. 20:06
 47/85 anonim ***** válasza:
26%

felajánlom az összes oltásomat az itt megjelent kovidhivöknek. nagymamád gondolom minimum 70plusszos ez esetben ö már nemképes arra hogy minden befolyás nélkül propaganda nélkül racionális döntést hozzon.sajnos ez van idöskori leépülés mégis pont neki kell a legjobban tudnia mivel erösitheted az immunrendszered és védheted magad a fertözödéssel szemben.ilyen a hagyma méz citrom tözegáfonya stb. 4féle korona virus van jelen a világon amit az ember elkaphat az 50böl. és tudjátok minden ember találkozott már legalább egyel élete során csak influenzaként lekezelte a faszba. az antitest ott van a testedben .ha meg beoltatod magad a lötyikével a tested azzal fog foglalkozni ,hogy az oltás okozta megterhelést leküzdje kb fél évig ha közben elkapod a virust na abbol lesz a baj .ezért nem lenne szabad járvány idején oltani a népet ezt vanden bosshce jelentette ki még az elején .ti meg rohantok belövetni magatokat szlávik meg az állatorvos meg a gyorsbeszédü nyunyóka szavára akik több száz millát kerestek az elmult 2 évben . jó

egésszséget magyarok.

2021. szept. 13. 21:12
 48/85 anonim ***** válasza:
15%

"Van aki meg is fogja úszni,hogy elkapja oltással és anélkül is? Igen."

Nem igaz! Ez a vírus itt fog maradni és nem lehet megúszni évek távlatában, ahogy az influenzát se. Mindenki elfogja kapni de oltással sokkal nagyobb az esély hogy nem lesz súlyos lefolyású.

Az oltásnak meg nagyságrenddel kisebb a kockázata, mint nem csak a vírusnak de az átlag magyar egészségtelen életmódja, táplálkozás, piálása és dohányzásnak.

Csak hát van ez a pszichológiai dolog, hogy "senki ne mondja meg..."

A baj csak, hogy ezzel a babonás-konteos gondolkodással nem csak magát veszélyezteti.

2021. szept. 14. 08:14
 49/85 anonim ***** válasza:
16%
Nincs semmilyen vírus... Oltottaknak negatív a PCR, az oltatlanoknak pozitív,átverés az egész. Saját bőrön tapasztaltam. Egy háztartásban élek a testvéreimmel és szüleimmel. Mivel külföldről jöttem haza és nem vagyok beoltva, ezért teszteltek és persze pozitív lett..de közben semmi bajom. Bátyám be van oltva,és nicsak negatív... Tegyem hozzá három napig lázasan feküdt,nyilván influenza, ha a Covid teszt negatív XD Nővérem szintén nincs beoltva, és pozitív lett a mintája...de semmi baja az ég világon... Ezáltal a vakcina is egy veszélyes kotyvalék, be nem adatom. És jól teszed hogy Te sem.
2021. szept. 14. 08:24
 50/85 anonim ***** válasza:
19%
Na a pcrt inkább hagyjuk .Tanzánia elnöke beledugdostatta mangoba papajába citromba banánba még a az anyosa segge lukába is és elküldte külömbözö kor és nem csoportokkal. kivizsgálásra a w.ho.nak kivizsgálni 90 százalék pozitiv lett. majd kiállt a sajtó elé és beszüntette az oltást. Tudjátok hol van most tanzánia elnöke? 3 hét mulva meghalt(C.i.A)szivinfarktusban.
2021. szept. 14. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!