Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek ha nagymamám rám...

Mit tegyek ha nagymamám rám erőlteti a koronavírus elleni vakcinát?

Figyelt kérdés

Mama már a negyedik oltását vette fel, és kb minden nap ilyenekkel bombáz engem: "te nem akarod beoltatni magad?" "jobb lesz ha te is gondolkozol rajta, hogy beoltasd magad"

Még a messengeren is rám ír emiatt.

Már nagyon idegesít, mióta bejött ez az oltás téma Magyarországra, azóta csak ezt fújja meg kérdezgeti. Természetesen szépen elmondom neki, hogy legyen szíves megérteni, hogy én így döntöttem, hogy nem oltatom be magam. Ideig-óráig megérti, aztán másnap ugyanúgy megint megkérdezi. Nincs demenciája meg semmi ilyesmi. Szimplán csak nem akarja elfogadni a döntésem. Nem akarom emiatt megszakítani vele a kapcsolatot, de már az idegeimre megy.

2021. szept. 13. 05:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
53%
32-es formájában megjött a vírusrettegő is.. Egyre jobb a felhozatal! :D
2021. szept. 13. 09:30
 32/85 anonim ***** válasza:
27%

Hit kérdése ez is.. Nem bűn abban hinni hogy az oltásoknak valójában népességcsökkentési célja van.

Egy rakat ember van aki meg egy 2000 éve halott csávóhoz imádkozik.. az se sokkal jobb..

2021. szept. 13. 09:47
 33/85 anonim ***** válasza:
8%
Isten n em jezus
2021. szept. 13. 09:56
 34/85 anonim ***** válasza:
59%
#35 Nem tök mindegy? az egyik 2000 éve halott, a másik meg soha nem is létezett!..
2021. szept. 13. 10:01
 35/85 anonim ***** válasza:
54%
Mi sem oltjuk be magunkat a férjemmel....semmit nem ér szinte az oltás...újból kell oltatni magad és igyis lehetsz hordozó és el is kaphatod csak kevésbé fog átmenni rajtad. 1 év alatt nem kaptuk el akkor most kapnánk? Fogászaton dolgoztam mielőtt terhes lettem ezért most itthon vagyok , annyi embert, fiatalt,öreget,középkorút láttam és nem kaptam el ...,szerinted?
2021. szept. 13. 10:01
 36/85 anonim ***** válasza:
61%

"...semmit nem ér szinte az oltás..."

Ha neked az semmi, hogy nem kerülsz lélegeztetőgépre, hanem megúszod annyival mintha jól megfáztál volna!

"1 év alatt nem kaptuk el akkor most kapnánk?"

45 év alatt egyszer se haltam meg. Lehet, hogy halhatatlan vagyok?

Igen, megtörténhet az, ami eddig sose, csak mivel nincs ilyen tapasztalatunk hajlamosak vagyunk abban az illúzióban ringatni, hogy velünk ez nem történik meg.

Most is minden nap elkapják emberek, akik eddig nem kapták el.

2021. szept. 13. 10:13
 37/85 anonim ***** válasza:
83%

Cseréljetek helyet ezzel a kérdezővel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2021. szept. 13. 10:14
 38/85 anonim ***** válasza:
63%

Amiért én nem akarom beoltatni magam: jelenleg kísérleti fázisban van az összes oltás.

[link]

2021. szept. 13. 10:28
 39/85 anonim ***** válasza:
22%

"Nem. Elárulom, kik miatt lesz: Azok miatt, akiknek szét van qrva az immunrendszerük az oltásokkal."

A gyerekedet beoltatod a kötelező oltásokkal?

https://www.youtube.com/watch?v=3xpnr70KklE&ab_channel=Lajos..

2021. szept. 13. 11:05
 40/85 anonim ***** válasza:
65%
"Nem. Elárulom, kik miatt lesz: Azok miatt, akiknek szét van qrva az immunrendszerük az oltásokkal." - Nem tudom, hogy ezt a baromságot mondjuk melyik analfabéta féreg találta ki, de mindenhol szembe jön... valójában az oltások pont hogy ERŐSÍTIK az immunrendszert, lévén, hogy dolgoztatják...
2021. szept. 13. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!