Mit tegyek ha nagymamám rám erőlteti a koronavírus
elleni vakcinát?
Figyelt kérdés
Mama már a negyedik oltását vette fel, és kb minden nap ilyenekkel bombáz engem: "te nem akarod beoltatni magad?" "jobb lesz ha te is gondolkozol rajta, hogy beoltasd magad"
Még a messengeren is rám ír emiatt.
Már nagyon idegesít, mióta bejött ez az oltás téma Magyarországra, azóta csak ezt fújja meg kérdezgeti. Természetesen szépen elmondom neki, hogy legyen szíves megérteni, hogy én így döntöttem, hogy nem oltatom be magam. Ideig-óráig megérti, aztán másnap ugyanúgy megint megkérdezi. Nincs demenciája meg semmi ilyesmi. Szimplán csak nem akarja elfogadni a döntésem. Nem akarom emiatt megszakítani vele a kapcsolatot, de már az idegeimre megy.
60 nem biztos, hogy ennyire egyszerű. Lehet ez, meg még 1000 másik lehetőség. Ne olyan megoldásokban gondolkodj, ami szerinted se logikus. Az emberi faj túl van szaporodva. A bolygó így elpusztul. Szerinted ez senkinek nem tűnt még fel?
2021. szept. 14. 17:18
62/85 anonim válasza:
61 próbálok alkalmazkodni a szellemi színvonalhoz, sajnos még így sem sikerül mindig
2021. szept. 14. 17:19
63/85 anonim válasza:
62-es:
Áhhá, szóval úgy gondolod, hogy meddőséget vagy ilyensmit okozhat. Hmm, nos, a népesség valóban szaporodik, de mostanra nagyon sok felnőtt túllépett azon traumáján, hogy gyereket várnak tőle és sikeresen ki meri mondani, hogy ő nem akar. Ezáltal a tudatos terhesség rátája kezd nőlni, ami nem probléma. Ahol pedig a népesség az egekben van kulturális vagy épp butasági probléma miatt, ott könnyebb lenne ingyen óvszert osztogatni, mintsem egy több milliárdokba kerülő vakcinát létrehozni.
Mellesleg azért a magyar állam köztudottan akarná növelni magyar lakósságát... szerinted ha ennyire nemzetközileg megbeszélt dolog lenne a vakcina, akkor állambácsi benne lenne?
Sőőőt, egy világgazdasági kérdésben szerintem pont olyanok lennének beavatva mint te vagy egyéb proli ismerőseid?
2021. szept. 14. 17:22
64/85 anonim válasza:
64 én nem tudom ki az az állam bácsi... Emberek vannak érdekközösséggel. Erről le lehetne már szokni, hogy elvont fogalmakba tuszkolod, ahogy gondolkodsz, remélve, hogy az elvont fogalmad is pont így gondolkodik... Statisztikai adatok vagyunk.
A népesség szabályozás igen, egy jó módszer. Én direktebb megoldásokat is el tudok képzelni, volt azért már ilyen a történelemben. Amúgy az emberiség létszáma folyamatosan nő, miközben itt hisztikéztek 4,5 millio halott miatt. Mi ez, ha nem elmebaj?
2021. szept. 14. 17:28
65/85 anonim válasza:
"Amúgy az emberiség létszáma folyamatosan nő, miközben itt hisztikéztek 4,5 millio halott miatt. Mi ez, ha nem elmebaj?" - ha ebbe a 4,5 millióban a te egyenesági rokonságodból is benne lenne pár fő, szerintem rögvest másként vélekednél.
2021. szept. 14. 19:07
66/85 anonim válasza:
66 ugyan így vélekednék. A halál és a születés körforgás. Nem láttad az Oroszlánkirályt?
2021. szept. 14. 19:31
67/85 anonim válasza:
67-es hagyd rá, valszeg azt hiszi hogy ha nem kaja el a vírust akkor örökké él.
2021. szept. 14. 19:42
68/85 anonim válasza:
En nem tudom h az ismerősök rokonok oltás elleni lebeszélésének a kovetkezményeit esetlegesen viselik e? Sokan vannak úgy h hála nem lettek ezidáig sem betegek most azt hagyjuk mi miatt nem, de a vírus kiszámíthatatlan lefolyása miatt veszélyes kortól függetlenül. Sem tisztem sem jogom mást lebeszélni az oltásról. Nem vagyok szakember vírológus orvos stb. Ahogy a doki se áll neki autót szerelni. Az h valaki úgy dönt h nem oltat az az ő dontese mint ahogy oltat az is. De latom az a jellemzo h az oltatlan beszéli le a másikat h ne oltasson. A nagymamádat ne bántsd hisz félt téged szeretetből kérdezi nem azert h ártson neked. Viszont te kell h eldontsd mit akarsz. Az oltas ellen ágálás mindenesetre káros foleg ha mast befolyasolunk vele.
2021. szept. 14. 20:23
69/85 anonim válasza:
Gyerekek én azt mondom 2022tol vonják ki a kotelezo oltasokat is a gyerekeknel de tenyleg😃s akkor megláthatja a sok oltas ellenes h hová fajulna a világ. Ott van Romania nem kotelezo a kanyaro elleni fel is utotte a fejét. Azt nem fogjatok fel h 80-90% os átoltottsag esetén elgyengul a vírus s minden járványos betegség ez örök törveny! Igen félévente oltás tobbek kozott azért mert amíg tud cirkulálni ez a borzalom addig erősödni is s nem h elgyengul hanem bedurvul mivel még van kit támadnia. Teljes átoltottság esetén ez nem tortenik meg! De sajnos ezt néhányan nem fogják fel.
2021. szept. 14. 20:33
70/85 anonim válasza:
69 senki nem beszél le senkit. Mindenki csinál, amit szeretne. Analfabétizmus ellen is lesz oltás?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!