Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek ha nagymamám rám...

Mit tegyek ha nagymamám rám erőlteti a koronavírus elleni vakcinát?

Figyelt kérdés

Mama már a negyedik oltását vette fel, és kb minden nap ilyenekkel bombáz engem: "te nem akarod beoltatni magad?" "jobb lesz ha te is gondolkozol rajta, hogy beoltasd magad"

Még a messengeren is rám ír emiatt.

Már nagyon idegesít, mióta bejött ez az oltás téma Magyarországra, azóta csak ezt fújja meg kérdezgeti. Természetesen szépen elmondom neki, hogy legyen szíves megérteni, hogy én így döntöttem, hogy nem oltatom be magam. Ideig-óráig megérti, aztán másnap ugyanúgy megint megkérdezi. Nincs demenciája meg semmi ilyesmi. Szimplán csak nem akarja elfogadni a döntésem. Nem akarom emiatt megszakítani vele a kapcsolatot, de már az idegeimre megy.

2021. szept. 13. 05:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
94%
70 de hát az oltatlanok halnak majd meg, ti nem élhettek örökké. Mi a baj mucus?
2021. szept. 14. 21:08
 72/85 anonim ***** válasza:
97%

Oltáspárti vs Oltásellenes "vitát" láthattunk.

Most kezdtem el olvasni ezeket a fenomenális válaszokat. Már az elején egymás halálát kívánjátok.

Fogadjatok el a másik döntését és kész

2021. szept. 15. 00:53
 73/85 anonim ***** válasza:
96%
Így így, ahogyan a 73 írja
2021. szept. 15. 07:02
 74/85 anonim ***** válasza:
34%
Igen lesz analfabétizmus ellen is oltas sokakra rá férne. Regen is volt oltas a kutya nem kerdezte h hany evig volt tesztelve kotelezo volt s ennyi. Mai napig itt lennének ezek a carok, ha akkor is igy áll hozzá a társadalom az egészhez. Ellenben a lezarast se kovetelje senki. ,,Maradj otthon,, stb. Aki oltatott igenis élje az életét aki meg nem az fogadja el h muszaj ujra indulnia a gazdasagnak rengeteg vallalkozo, cég tonkrement. Rengeteg lett a munkanelkuli emberi életek mentek tönkre máról holnapra. Az eü romokban az ápolók a tűréshatáruk szélén állnak főleg az intenzívesek. Persze nem kotelezo semmi de az életnek akkor is folytatódnia kell. Aki a védekezést nem veszi igénybe ő dolga. De emiatt ne 4 5 millio oltott szívjon.
2021. szept. 17. 18:23
 75/85 anonim ***** válasza:
36%

Ma már minden háztartásban elérhető az internet. Meg ott is, aki váltig allitja hogy a Balcsi egy tenger...

Le lehet vonni a kovetkezteteseket.

Sehol nem adnak meg be 4ik oltast...🥱

Nyomjátok csak a baromsagokat. 🤥🤡

2021. szept. 18. 17:49
 76/85 anonim ***** válasza:
77%
74 senki nem akar lezárást, de javaslom, vedd észre: eddig is ti támogattátok a lezárásokat ezzel a mind meghalunk semmirekellő mentalitással. Te oltattál, elvileg védve vagy... Más meg szarik rája .. akkor mi a probléma?
2021. szept. 18. 18:59
 77/85 anonim ***** válasza:
41%
" Más meg szarik rája .. akkor mi a probléma?" - tán az, hogy ezt a töbiek zsebére teszi, a többieknek is rosszabb lesz az ellátásuk, ha az oltatlanok ellátására megy el az egészséágügy kapacítása meg a TB-befizetés? Tán mivel mindenkinekk van lehetősége ingyen oltatni, a megbetegedett oltatlanokkal legalább részben fizettessék ki az ellátásuk költségeit hidd el, egy pármillás intenzíves számla mindjárt hatékonyan csökkentené az oltás-ellenességüket...
2021. szept. 19. 20:04
 78/85 anonim ***** válasza:
11%
77 én lemondok az ellátásról, ha beteg leszel(kórházba amúgy is meghalni jár az ember manapság)... Így megnyugodott a lelked?
2021. szept. 19. 20:07
 79/85 anonim ***** válasza:
15%
*Leszel = leszek
2021. szept. 19. 20:08
 80/85 anonim ***** válasza:
69%

Nem azért, de az emberek nagy része annyi TB-t fizetett be eddig kórházba kerülés nélkül, hogyha lélegeztetőre kerül is el kéne lássák belőle 1-2 hónapig.

Engem mondjuk akár 1-2-évig is, soha nem mentem kórházba, csak magán dokihoz ha úgy volt.

Mellesleg a ha ennyire azon kardoskodtok hogy a ti TB-tekből látnak el minket oltatlanokat akkor ennyi erővel mondhatjuk azt is hogy a mi TB-nkből meg a ti aranylövéseteket vették meg, meg a nagy pánikba a fölös lélegeztetőket, amik azóta is raktárban rohadnak...

2021. szept. 19. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!