Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért teszi ezt velem a mamám?

Miért teszi ezt velem a mamám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok, és már kicsi korom óta anyukámmal és a testvéreimmel együtt a nagyszüleimnél élünk. Lassan 2 éve együtt vagyok a párommal, de mama beleszól MINDENBE. Nem engedi hogy együtt aludjunk, nem tetszik neki ha megyek a barátomhoz, a héten náluk voltam, 23 óra előtt itthon voltam, és ezért 1 hónapig nem akar engedni a barátomékhoz mert szerinte sokáig voltam. Hozzáteszem máskor tovább is voltam már. Nagyon elegem van belőle, állandóan engem akar kioktatni, hogy ezt meg azt csináljam. A házukban szinte mindent mi csinálunk, legfőképpen én. Tényleg egész nyáron minden nap segítettem mindent amit csak kellett, de így se tetszett neki ha elmentem a páromhoz. A párom 17 éves és ő már mondta nekem hogy ő már készen áll arra,hogy lefeküdjünk egymással. Én igazából nem tudom hogy akarom e vagy sem, mert mama miatt úgy érzem megfulladok, a szexuális életembe is beleszól hogy ráér még, előbb tanuljak meg hogy nem hiányzik a baba. Én egyáltalán nem szeretnék még babát, meg szerintem az első alakom nem is arról szól. És miatta teljesen elzártnak, elnyomottnak érzem magam a szexualitás terén.

Mit tegyek? Kérlek segítsetek.

2021. szept. 5. 15:30
1 2
 11/18 Sturmführer válasza:
78%

#10-es Az előbb irta a kérdező hogy a szülei elváltak, az anyja beteg (Amúgy apukáddal mivan? Csak hogyha szabad tudnom persze :) ) igy nem nagyon tud dolgozni.

Azért mert nála laknak még megvan a határ hogy meddig mehet el valaki...

2021. szept. 5. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Mert azt gondolja, hogy nem szabad szexelnetek.
2021. szept. 5. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
Valami szekta telebeszélte a fejét.
2021. szept. 5. 20:29
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Szerencséd van, valakiket még felnőtt korban sem engednek szexelni.
2021. szept. 5. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Gondolom mivel a szüleid nem vesznek részt a nevelésedbe valakinek kezébe kellett venni a dolgokat, itt jött nagymamád. Az más dolog hogy túlzásokba esett.

Miért avatod be ezekbe a dolgokba ha nem tudsz vele beszélgetni ezekről? Ne mond el neki, ennyi. A babamemtességre vigyázzatok, mindenféleképpen használjátok óvszert.

Mindentől függetlenül a 11 óra szerintem is sok 16 évesen, tanulmányi eredménytől függően engednélek max 10-ig.

2021. szept. 6. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Srácok, a kérdező még csak egy 16 éves gyerek! Hogy mondhattok olyanokat, hogy mondja meg a mamájának, hogy nem kell beleszólni a dolgokba? Az is egy jó pont, hogy megengedte, hogy 14 évesen pasija legyen! Én 23 éves vagyok és amikor még én 14 éves voltam szóba sem jöhetett volna, hogy nekem pasim legyen! Vagy nektek esetleg megengedték annó a szüleitek? És még mindig csak 16 éves! A mamára szakadt minden és gondolom nem fiatal 40 éves már a mama, felelősséggel tartozik egy 16 éves kislány iránt ! Plusz tényleg figyelembe kell vennünk a korát is, az ő idejében nem volt normális csak úgy szexelni ilyen fiatalon! Emellett a babát biztos úgy értette, hogy esetleg véletlenül is teherbeeshet, hisz ne felejtsük el, hogy 16 éves!

Kedves kérdező kérlek legyél nagyobb tisztelettel a nagymamád iránt, ő már ledolgozott egy életet, felnevelt egy gyereket stb. és még mindig másokról gondoskodik, holott neki már évek óta csak nyugisan kellene élnie a kis öregkorát, akit néha meglátogat a családja. Ilyenkor a nagyszülőket szokták ellátni és nem a nagyszülők a gyermeküket és az unokájukat is. Öregségére sincs nyugalma és kezelnie kell még ezek mellett egy tinit, akinek még csak édesapja sincs! Gondolkodjatok már hogy mire biztatjátok ezt a kislányt!

Kérdező nem szalad el az élet, nagymamád viszont már nem fiatal, és ha vége a lázadó korszakodnak, akkor nagyon fogod bánni, hogy ilyen sok fejfájást okoztál neki.

Próbálj egy kicsit visszább venni. Találkozhatsz a barátoddal, de nem éjszakázhatsz ott, szerintem ez teljesen normális! Ha idősebb leszel, akkor majd lehetsz a barátodnál sokáig és aludhatsz is nála. Ha szexelni akartok szexeljetek, (ha a pasid elég idős a szexhez, akkor gondolom megtudjátok ezt oldani este is, nem csak éjszaka) de mindenképpen védekezzetek, húzzatok gumit és ha túl sokat késik a menstruációd, akkor figyelj oda nagyon, csináltass tesztet, hogyha véletlen teherbeesel, akkor időben tudjatok intézkedni és akkor szólni kell a mamádnak mindenféleképpen. Ennyit tudok neked javasolni és hogy szeresd a mamát és becsüld őt meg.

2021. szept. 7. 00:38
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
2: Ja, ja, bele is betegedett szegény.
2021. szept. 7. 05:26
 18/18 anonim ***** válasza:
27%
Mert egy vén szipirtyó.
2021. szept. 8. 22:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!