Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért teszi ezt velem a mamám?

Miért teszi ezt velem a mamám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok, és már kicsi korom óta anyukámmal és a testvéreimmel együtt a nagyszüleimnél élünk. Lassan 2 éve együtt vagyok a párommal, de mama beleszól MINDENBE. Nem engedi hogy együtt aludjunk, nem tetszik neki ha megyek a barátomhoz, a héten náluk voltam, 23 óra előtt itthon voltam, és ezért 1 hónapig nem akar engedni a barátomékhoz mert szerinte sokáig voltam. Hozzáteszem máskor tovább is voltam már. Nagyon elegem van belőle, állandóan engem akar kioktatni, hogy ezt meg azt csináljam. A házukban szinte mindent mi csinálunk, legfőképpen én. Tényleg egész nyáron minden nap segítettem mindent amit csak kellett, de így se tetszett neki ha elmentem a páromhoz. A párom 17 éves és ő már mondta nekem hogy ő már készen áll arra,hogy lefeküdjünk egymással. Én igazából nem tudom hogy akarom e vagy sem, mert mama miatt úgy érzem megfulladok, a szexuális életembe is beleszól hogy ráér még, előbb tanuljak meg hogy nem hiányzik a baba. Én egyáltalán nem szeretnék még babát, meg szerintem az első alakom nem is arról szól. És miatta teljesen elzártnak, elnyomottnak érzem magam a szexualitás terén.

Mit tegyek? Kérlek segítsetek.

2021. szept. 5. 15:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Édesanyád meg csak dísznek van?

Én meg mondanám öreganyádnak, hogy nem ő az anyád, nem kell nevelnie, beleszólnia a dolgaidba.

2021. szept. 5. 15:34
 2/18 A kérdező kommentje:
Anyukám sajnos hagyja, hogy ő döntsön. Hozzátenném hogy anyukám beteg, kezelésre kell járnia, szép szóval annyira nem komplett mikor nem kapja meg az injekcióját. De azért tudja hogy mi hogy van. Mama őt is lenézni, állandóan hülyézi, szóval anyukám nem tudott önállósulni. Mondjuk mama mellett nem is csodálom.
2021. szept. 5. 15:39
 3/18 anonim ***** válasza:
46%
Azért, mert egy kontrollmániás idióta. 2 év és leléphetsz.
2021. szept. 5. 15:46
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
A legtöbb amit tehetsz, hogy nem hódolsz be neki.
2021. szept. 5. 15:52
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Megmondod, hogy nem kell beleszolni a dolgokba.
2021. szept. 5. 16:01
 6/18 A kérdező kommentje:
5/5 Sajnos ez nem megy ilyen könnyen, ő bármire képes.
2021. szept. 5. 16:10
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
Vagyis 14 éves korod ota "párod" van. Tényleg korai. Föleg ha még nem akarsz gyereket szülni (ami érthetö). Apád kivételével az egész család az ö nyakán él. (Apáddal mi van?) Nem tudom hányan vagytok, de a nyugodt öregkor helyett a nyakán ültök. Igazán lehetnél megértöbb vele. Még két év és annak tartod oda akinek csak akarod, persze ha egyéb szempontbol is önállosulsz.
2021. szept. 5. 16:24
 8/18 A kérdező kommentje:
Apukám és Anyukám elváltak. De egyszerűen már sok amit csinál. Ennyire azért ne másszon már bele a magán életembe. Nyugodt öreg kor (állandóan takarítási mániája van, neki mindig szalad az egész ház).
2021. szept. 5. 17:25
 9/18 Only a man ***** válasza:
75%
Azért nem tetszik neki, mert az ő idejébe nem csináltak ilyent a fiatalok, hogy valaki a párjával legyen egész nap. Ott még nagyon szigorúan fogták a gyerekeket. Mondjuk szerintem is van egy határ, hogy valaki meddig legyen a párjánál. Hiába fogadnak el a szülei, szerintem már 8-9 körül nem illik másnál lenni.
2021. szept. 5. 17:35
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
"Ennyire azért ne másszon már bele a magán életembe." Ugy látszik nem érted. Ti másztatok bele az ö magánéletébe!!!! Ha szépen, nyugodtan egyedül élhetne akkor pl. a "takaritási mániája" is lehet, hogy megszünne, mert csak maga után kellene rendet raknia. Hányan éltek a nyakán???
2021. szept. 5. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!