Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyszülőt ellehet tiltani az...

Nagyszülőt ellehet tiltani az utcán való láthatástól?

Figyelt kérdés

Kedves anyósom a 3 éves gyermekemet hogy hányszor látta a 2 kezemen megtudom számolni, férjem 2 öccse ott lakik velük, az egyiknek 5 a másiknak 2 gyereke van. Anyósom és apósom megy a gyerekekért munka után az iskolába az óvodába mert a szüleik lusták. Nem túlzok, tényleg. Na már most, az utcán találkoztunk 2 szer anyóskával, kétszer tett ígéretet hogy eljön hozzánk, nem jött, betelt a pohár. Természetesen szándékosan közöltem az egyik sógornőmmel aki nem ott lakik, és tudom nem áll meg benne a szó hogy ezek után hogy a gyerekemnek ígéregeti hogy jön és nem tartja be a szavát nem leszek vele hajlandó megállni vele az utcán sem.

Szerencsére nem nagyon tudja ki ő csak várta hogy az a néni majd eljön.

Na már most azzal fenyeget hogy ő befog engem PERELNI (HAHA) hogy eltiltom. Hozzáteszem 2019 május egyik szerda napjára is ígérte akkor sem ért ide.

Ugye ezek után nem én vagyok a gonosz amiért nem fogok megállni beszélgetni, ráadásul hozzáteszem kérdezi a gyerekemtől, szereted mamát? A gyerekem felelt igen, most vett nekem pöttyös labdát ( anyukám) mivel szegény azt sem tudja hogy 2 mamája kellene hogy legyen.

2021. márc. 11. 22:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha 6 lenne akkor csak a 3 éves lányomat emelném ki, logikus :)
2021. márc. 12. 00:32
 12/17 anonim ***** válasza:
11%

Nem tudod mi nem hihető ebben

Mi nem vagyunk romák

A mamám 55 éves 3 gyereket szült mindegyiket 1-1.5 évre rá

A 3 gyerek szintén szült 3 gyereket,9 vagyunk unokatesók

3 unokatesó 1996.12.-01.-02, 1-1-1 hónap különbséggel születtek

Amúgy jól tetted kérdező

2021. márc. 12. 04:48
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Nevetséges vagy, komolyan.
2021. márc. 12. 06:40
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell vele semmilyen kapcsolatot tartani, ha nem akarsz.

Ellenben ha azt írod róluk romák, akkor a te férjed is az, ergo a gyereked is félig az, csak ne érjen meglepetés, azért szólok.

Ha eleve nem szimpatikus ahogy élnek, meg szemlátomást nem is kedveled őket különösebben (sőt, sogorékat az irásod alapján megveted, ami értehtő is lehet akár9, akkor meg miért hőbörögsz ezen?

Az ilyen famíliát jobb is elkerülne, mégis milyen mintát szedhetne tőlük össze a gyereked?

Inkább örülj neki, hogy nem kell közösködni velük, ha ott él egymás nyakán-hátán vagy 13 emeber 8a 7 gyerek, 2*2 szülő+ anyósék), akkor az ott tényleg valami belterjes putri, hacsak nem palotában élnek, inkább legyél hálás, hogy nem jár közülük a nyakatokra senki.

A megélhetési gyerekszülők körében meg amúgy sem szokás semmit sem csinálni, nemhogy dolgozni, jobb is ha nem lát ilyen mintát a lányod.

Viszont mint írtam, ha cigányok, hát akkor az urad is az, és félig a lányod is, így ezzel azért óvatosan dobálózz, mert ettől még nem lesz sem rossz, sem jó senki, van közöttük mindenféle, bár tény, hogy a rossz példa a gyakoribb sajnos.

2021. márc. 12. 08:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"ne haragudjon mama, nem érünk rá, dolgunk van" és mész tovább.

Nem fog perelni..nem.tiltottad el, csak épp nem értek rá, de örömmel látjátok őket nálatok.

2021. márc. 12. 09:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen. Végülis bármikor mehet ha akar, ha nem akar nem megy. Én biztos nem vinném a gyereket ilyen környezetbe.

Amúgy létezik olyan higy a nagyszülőnek köteles bizonyos mennyiségű lathatást biztosítani, de kétlem hogy a tiédből ügy lesz mert anyósodat nem a ritkán látott gyerek zavarja hanem hogy beszóltál neki.

És bizonyítania kellene hogy te akadályoztad hogy lássa. Gondom nem tud ilyen bizonyítékot felmutatni mivel ahhoz meg kellett volna próbálnia kapcsolatba lépni az unokájával amit sose tesz. Érted remélem, de ezt ő nem gondolta végig, mert az ilyen emberek sosem gondolkoznak csak fenyegetőznek. A pletykás menye sem bizonyíték. És szerintem ne üzengess semmit ezentúl, csak személyesen mond neki a véleményedet.

2021. márc. 12. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

" ráadásul hozzáteszem kérdezi a gyerekemtől, szereted mamát? A gyerekem felelt igen, most vett nekem pöttyös labdát ( anyukám) "

Ez nagyon cuki, voltaképp a gyereked már most odavágott a nagyinak. :)

Tényleg ne húzd magad ezen, ha találkoztok és megint megígéri a gyereknek, hogy megy, csak válaszolj, hogy igen, csakúgy, mint eddig.

Bár lehet, a gyerek előbb mondja ki.

2021. márc. 13. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!