Mit kérdezzek a nagypapámtol?
Figyelt kérdés
Igazaból a végét járja... És még akarok vele egy utolsót beszélgetni, egy olyan nagyot. Miket lenne jó megbeszélni? Konkrét kérdésekre gondoltam. Már írtam össze. És az okoskodóknak: jó kapcsolatom volt vele és van miről beszélgetni, csak nem akarok semmit kihagyni, hogy aztán később már késő legyen.ma 19:39
1/5 anonim válasza:
Miket írtál össze eddig?
Szellemileg ép még?
Mit értesz az alatt, hogy a végét járja?
2/5 anonim válasza:
Fontos események, bármi amire emlékszik a szülei, nagyszülei és persze a saját életéből. Akár még régebbről is, hátha megmaradt valami érdekes, fontos családi történet pl. a háborúból, volt-e katona, stb.
3/5 anonim válasza:
Azt, hogy miket kérdezz meg tőle, azt már leírták a többiek, a lényeg, hogy meséljen el mindent, amit csak bír, amire csak emlékszik az életéről.
Amit ÉN még fontosnak tartanék, hogy TE mondd el neki, hogy szereted (ne múlt időben, mert az nagyon bántó tud lenni, ha azt hallja, hogy te már "halatod", "temeted", pedig még meg se halt.), hogy fontos Neked.
4/5 anonim válasza:
Én nem traktálnám ilyen szinten kérdésekkel. Meséljen, beszéljen arról, amiről ő szeretne. Nem riportot akarnék készíteni, csak hallgatni őt.
5/5 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a felmenők, a családfa, az ő dédszülei, származás, hol éltek, honnan jöttek. Ez az alap.
Ezen kívül bármit ami neki kedves téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!