El kéne mondanom nagymamámnak, hogy nagypapám megcsalta?
Nagy kandúr lehet a papa.
Én nem mondanám el.
Az a baj, hogy itt mindkettő opció szar. Kvázi döntened kell aközött, hogy kihez vagy lojálisabb.
Én - személy szerint - abban látom a megoldást, hogy ennek fényében nem megyek többé hozzájuk. Áruló nem akarok lenni, de bűnrészes sem, és így tudnám magam leginkább kihúzni a dologból.
Persze ezt észre fogják venni, és lehet a papád bevallja a mamádnak a dolgot, de ez akkor sem a te felelősséged már.
Ha pedig ugyanúgy jársz tovább, mintha mi sem történt volna, akkor részt veszel ennek az eltitkolásában.
Ehhez pedig vegyük azt is hozzá, hogy bármikor rádtörhet a lelkiismeretfurdalás amikor mamáddal kettesben vagy, és elmondhatod neki a dolgot, és azt hiszem ezt sem akarod.
A papádtól önzőség volt a válladra helyezni ilyen terhet..
Talán azért mondta el, mert lelkiismeretfurdalása van, és neked "gyónta meg"; bízik benned. Az emberek sokszor gondolják azt, hogy ha teher nyomja a vállukat és átpakolnak belőle más vállára, akkor majd nekik könnyebb lesz. De ez nem mindig működik.
Eszedbe ne jusson elmondani bárkinek. Megmérgezné a nagyszüleid kapcsolatát a hátralévő éveikre, talán az egész családra negatív hatással lenne és te sem nyernél a dologgal semmit.
Ami történt, megtörtént. Én megpróbálnám elfelejteni.
Inkább pont hogy annyira bízik benned hogy elmondta
Mi jó lenne abba ha tönkretennéd a kapcsolatukat?
Ezzel te nem falazol neki. Vedd úgy, hogy nem tartozik rád. Végül is semmi közöd hozzá. Nem tettél rosszat. Ők meg azt csinálnak amit akarnak. És ha legközelebb valami ilyet kezd a nagyapád még az elején állítsd le, hogy ne neked mondja, mert nem vagy rá kíváncsi.
Itt te sem hibás, sem falazó, senki nem vagy. Nehogy még te érezd magad rosszul. A mamának semmit se mondanék, a papának meg azt, hogy ezeket tartsa meg magának.
részletességgel mesélte (pózok,""
Ez csak nekem tűnt fel?
Ha igaz is ki az a nem normális aki az unokájának meséli el a szexuális élményeit? Ez bizarr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!