Nagyszüleim még dolgoznak nyugdíj mellett, és nagymamám rábeszélte nagypapámat, hogy festesse rendszeresen a haját, attól fiatalosabbnak hat szerinte (?)
Én papámnak is festétték őszre a haját, hogy szép legyen neki.
Nem fura.
Nem értem, MI a fura: hoyg egy idös ember festeti a haját, hogy egy férfi festeti a haját, vagy hogy a mamád beszélte rá a papádat?
Egyébként is ez mindenkinek magánügye és teljesen érthetö, ha valaki nem feltétlen szeretné magát még öregíteni az ösz hajjal.
Meg van, akinek nagyon csúnyán öszül a haja, olyan, mintha koszos lenne, nekik is érdemes vagy valami normál színre festtetni vagy szép-öszre.
Én nyugdíjas nöként festetem a hajam, általában farmert és pólotrikókat, pulóvereket hordok, de 36-os méretet, emellett tanulok, rendszeresen sportolok, amellett, hogy a napi munkámat elvégzem.
Most akkor én is furcsa vagyok?
Gondolj bele, statisztika szerint van még jó 20 évem, mielött meghalok, addig ülni kellene a fotelban és várni a halált? Vagy milyen egyéb ötleted lenne?
Csak neked fura!
Mert még egy éretlen kis hülye vagy aki semmit nem tud a világról,
mégis mindenkinek meg szeretné mondani, hogy hogyan éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!