Segítsen valaki! Meghalt a nagypapám és nem bírok megnyugodni még én sem! Hogy tudnám le nyugtatni a nagymamámat?
Rėszvėtem.
Legyėl mellette fogd a kezėt ės az segit mindkettötöknek.
Amikor apukám meghalt nekem AZ segitett,hogy nagynėnim es unokatesóm Nėmán mellettem ültek de olyan nagy szeretet jött tölük,hogy AZ eröt adott.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
A férjem tavaly nyáron halt meg, előtte kb 2 hónapig tudtuk, hogy rákos, és menthetetlen. Mikor magam maradtam, napi szinten legalább félórát sírtam, jöttem, mentem a lakásban, az udvaron, és beszéltem hozzá, az őrület határán voltam. Akkor találkoztam véletlenül össze egy volt kollégámmal, aki szintén tavaly nyáron veszítette el a feleségét. Egyre többet találkoztunk, együtt potyogtak a könnyeink. És egyszer csak kimondtam, hogy sajnos nem csak jó tulajdonságai voltak a férjemnek, és elkezdtem sorolni azokat a fájó (nagyon fájó) emlékeket, amiket addig magamnak sem vallottam be.És akkor én úgy felszabadultam, hogy azóta nem sírtam! Az ő felesége viszont nem hagyott maga után fájó emlékeket, így neki nehezebb az elszakadás tőle, de a köztünk kialakult szerelem átsegített bennünket azon a rettenetes időszakon. A gyerekeink nem tudtak segíteni a lelkünkön, csak a mi véletlen találkozásunk volt a gyógyszer. Nagy a korkülönbség köztünk, én 56 vagyok, ő 75, de a közös sors összehozott bennünket, és lelki megnyugvást hozott.
Igaz előtte is volt, aki azt tanácsolta, a rosszra is gondolj, ne csak a jóra, de ez nem volt elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!