Mit kell csinálni ha egy ember nem bír megnyugodni?
Figyelt kérdés
Itt van apám 60 éves elmúlt és minden nemzeti ünnep dolgozik. Rohadt gyümölcsöt szed a környékről és befőttet készít. De nincs 300 forintja cukorra, ezért rosszra csinálja. Elkezd takarítani pakolni, nem lehet tőle TV-t nézni, ideszól, beszól, zavarog, vacakol hogy milyen lusták vagyunk. E művelet közben mindig megiszik vagy három liter bort, panaszkodik, kesereg hogy nincs pénze. Aludni, TV-t nézni nem bír, nem köti le, elküdtük pár éve állami rendezvényre, erre beállt a Jobbikba. Azt mondja: "Egész életemben dolgoztam, nekem mindig kell csinálnom valamit, különben elpusztulok!!" Nem tudtam tőle elmenni horgászni, mert bevont a hülyeségeibe. Pár éve a szabadsága aladt épített egy zuhanykabint, amire nem volt pénze, rossz lett, és azóta van 230.000 ft tartozása. Megkérdeztük minek építi, erre azt mondta: mert a szomszédnak nincs! Köpköd, káromkodik,zsörtölődik és láncdohányzik, nem lehetne az ilyet "lelőni"??2013. aug. 20. 13:56
1/9 anonim válasza:
Jól elcseszte az életét, de 60 évesen már nem fog változni. Te hány éves vagy, hogy még együtt laktok ? Miért nem költözöl el ?
2/9 anonim válasza:
Miért is élsz a 60 éves apáddal?
3/9 A kérdező kommentje:
Mivel se szakmám se állásom, és az önkormányzati lakásomat elperelték tartozás miatt.
2013. aug. 20. 14:37
4/9 anonim válasza:
Akkor meg ugyanakkora egy lúzer vagy, mint az apád vagy talán még kicsivel nagyobb is, mert legalább megy és csinál valamit, veled ellentétben, aki munkanélküliként horgászgatni szeretne járni...
5/9 anonim válasza:
Most erre mit lehet írni. Örülj, hogy lakhatsz valahol. Biztos idegesítő, de gondolom az ő lakása.
6/9 A kérdező kommentje:
Én fogok 1-2 halat, azt eladom a kínainak, szépen lebarnulok és még van pénzem sörre is...
2013. aug. 20. 18:32
7/9 anonim válasza:
És még panaszkodsz?:D ennyit érdemelsz. Ugyanaz vagy mint az apád, csak a munkamorált nem örökölted :D
9/9 A kérdező kommentje:
Most már töményet is iszik.
2015. jan. 18. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!