Hogyan menthetem meg nagymamámat?
78 éves, és attól félek belehal abba a stresszbe, amit öcsém és apám okoz neki. Nagymamám minden vagyonát (lakását is) a lányára (anyukánkra) íratta két évvel ezelőtt. Tavaly anyukám meghalt és most ketten megörököljük a testvéremmel.
Testvérem viszont nem hajlandó visszaadni neki az egészet, legjobb esetben is csak egy részét.
Kiabál vele, azzal a nagymamánkkal, aki számtalanszor a fenekét kitörölte és milliószor főzött neki, vigyázott rá, tanította. Apám utálja nagymamámat, ezért viselkedik így vele testvérem is.
Nagymamám erős nyugtatókat szed, falfehér. Én 1000 km-re élek tőle, a gonoszkodó testvérem a szomszéd városban.
Mit tehetnék? Természetesen testvérem és apám nem áll szóba velem sem. Szerintem alig várják,hogy megszabaduljanak tőle, ugyanúgy, mint édesanyámtól.
Rémálom ez az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!