Nagymamámat, akivel még sosem találkoztam, első alkalommal magáznom kell, vagy tegezhetem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 22:54
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleidet, tesódat, egyéb rokont.
2/5 anonim válasza:
hány éves vagy, miért nem találkoztatok?
ha rossz viszony miatt, akkor én (kortól függően) jónapottal vagy csókolommal köszönnék
ha esetleg nagy a távolság, másik országban él, önhibátokon kívül nem volt kapcsolat és szívesen ismered meg, örülsz neki, akkor lehet szia.
Én jónapottal köszönnék, ez elmegy olyannak is, akit tegezel vagy magázol, és kialakul
3/5 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Azért nem találkoztunk,mert nagyszüleim kb.20-25 éve váltak el. Azóta nem is tartottuk a kapcsolatot, de most találkozni szeretne a családdal.
2013. febr. 4. 10:06
4/5 anonim válasza:
Én az enyémet magáztam, apám szülei és sose foglalkoztak velem. Nem éreztem magam közel hozzájuk, ők nekem idegenek.
5/5 anonim válasza:
Szerintem először csókolomozd a nagymamát.Aztán ha eltelik némi idő és bensőséges lesz a viszony köztetek,lehet hogy ő fogja kérni,hogy tegeződjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!