Nagyszülőt ellehet tiltani az utcán való láthatástól?
Kedves anyósom a 3 éves gyermekemet hogy hányszor látta a 2 kezemen megtudom számolni, férjem 2 öccse ott lakik velük, az egyiknek 5 a másiknak 2 gyereke van. Anyósom és apósom megy a gyerekekért munka után az iskolába az óvodába mert a szüleik lusták. Nem túlzok, tényleg. Na már most, az utcán találkoztunk 2 szer anyóskával, kétszer tett ígéretet hogy eljön hozzánk, nem jött, betelt a pohár. Természetesen szándékosan közöltem az egyik sógornőmmel aki nem ott lakik, és tudom nem áll meg benne a szó hogy ezek után hogy a gyerekemnek ígéregeti hogy jön és nem tartja be a szavát nem leszek vele hajlandó megállni vele az utcán sem.
Szerencsére nem nagyon tudja ki ő csak várta hogy az a néni majd eljön.
Na már most azzal fenyeget hogy ő befog engem PERELNI (HAHA) hogy eltiltom. Hozzáteszem 2019 május egyik szerda napjára is ígérte akkor sem ért ide.
Ugye ezek után nem én vagyok a gonosz amiért nem fogok megállni beszélgetni, ráadásul hozzáteszem kérdezi a gyerekemtől, szereted mamát? A gyerekem felelt igen, most vett nekem pöttyös labdát ( anyukám) mivel szegény azt sem tudja hogy 2 mamája kellene hogy legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!