Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Milyen ötlet ez?

Milyen ötlet ez?

Figyelt kérdés
Nagymamámat sajnos nem láthatom egy ideje mivel közös udvarban él a nagynénémékkel akinek sajnos pozitív lett a korona tesztje.Már szerencsére jobban van de még mindig karanténban van a nagynéném és a családja a mamám igaz nincsen karanténba viszont ennek ellenére nem megyek hozzá hiszen féltem őt és nem akarom,hogy bármi baja essen. Viszont arra gondoltam,hogy meglátogatnám őket úgy,hogy nem tudnak róla ezt úgy értem,hogy mivel nagyon hiányzik a mamám bedobnék egy kis üzenetet neki a postaládájukba nagyon nehezen élem meg,hogy nem láthatom őt. Ti mit gondoltok erről az ötletről?Aranyos gesztus lenne,hogyha lesétálnék hozzájuk a tudtuk nélkül és bedobnék egy kis csokit illetve egy kis levelet a postájukba?
2020. nov. 28. 19:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem tudod lefertőzni csokival képeslappal.. yzerintem nagyon kedves gesztus biztosan nagyon jol fog esni neki
2020. dec. 5. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!