Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Milyen ötlet ez?

Milyen ötlet ez?

Figyelt kérdés
Nagymamámat sajnos nem láthatom egy ideje mivel közös udvarban él a nagynénémékkel akinek sajnos pozitív lett a korona tesztje.Már szerencsére jobban van de még mindig karanténban van a nagynéném és a családja a mamám igaz nincsen karanténba viszont ennek ellenére nem megyek hozzá hiszen féltem őt és nem akarom,hogy bármi baja essen. Viszont arra gondoltam,hogy meglátogatnám őket úgy,hogy nem tudnak róla ezt úgy értem,hogy mivel nagyon hiányzik a mamám bedobnék egy kis üzenetet neki a postaládájukba nagyon nehezen élem meg,hogy nem láthatom őt. Ti mit gondoltok erről az ötletről?Aranyos gesztus lenne,hogyha lesétálnék hozzájuk a tudtuk nélkül és bedobnék egy kis csokit illetve egy kis levelet a postájukba?
2020. nov. 28. 19:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Tudod, hogy igen.

Inkább siess, mindjárt 8

2020. nov. 28. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon aranyos ötlet, de már csak 26 perced van rá (legalábbis ma).
2020. nov. 28. 19:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Kihagytam,hogy nem most tervezek menni hanem majd holnap vagy az után köszönöm szépen a válaszokat ment a zöld pipa mindkettőtöknek.
2020. nov. 28. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha közös az udvar, akkor egy kis papírra is írj valamit a mámádnak, hogy a többieknek egyértelmű legyen, hogy kié.
2020. nov. 28. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem abszolút felesleges nyálaskodas.

Főleg a mai világban, telefon, SMS, üzletet, videók, videohivasok... Minden van

2020. nov. 28. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
nekem is hozhatsz csokit
2020. nov. 28. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Hate ki tudsz nenni akkor dm vagy talan rissmanbannis lehet kepet elohivni. Idosek még szeretik az igazi papir alapu kepet, levelet, hatudsz uzenettel dobj be kedvenc csokit. Tok kiralyotlet csinald!

Mi az ablakuk ele allva enekeltunk es integettunk. Nemcsako a fel utca is vidamblett

2020. nov. 28. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon aranyos otlet, biztos nagyon fog orulni neki :) Egy kozos kep is tok jo lenne, amit pl beleragasztanal a kepeslapba, vagy csak ugy a level melle boritekban is jo.
2020. nov. 28. 23:48
 9/11 anonim ***** válasza:
24%
Aranyos az ötlet, de nem egészen értem a kérdést. Nincs karanténban, tehát elvileg látogathatnád, de nem akarod, mert félsz, hogy baja esik, ami alatt gondolom azt érted, hogy hordozhatod is a vírust, és elfertőzöd. Ez eddig korrekt. De nem gondolod, hogy ugyanúgy elfertőzheted a levéllel és a csokival is, ha már hordozod? Főleg, hogy nem biztos, hogy mamád megmossa a kezét, mielőtt megeszi a csokit, és akkor bumm. Nem lebeszélni akarlak, de ha mindenképp kézzel fogható ajándékot akarsz adni neki, akkor legyél nagyon alapos. A csoki csomagolását töröld át fertőtlenítős kendővel, és írd le a levélbe is, hogy alaposan mosson kezet, mielőtt hozzálát!
2020. nov. 29. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. nov. 29. 00:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!