Meg lehet ezt egy férjnek bocsátani?
10 éve együtt vagyunk, eddig nekem ő volt a nagy Ő, de nagyon megbántott.
Sokat dolgozunk, gyakran fáradtak vagyunk, picik még a gyerekek is.
Közeledett felém egyik este, de már félig aludtam, mondtam, hogy most ne, erre olyan ingerülten mondta, hogy "örülj, hogy egyáltalán hozzádérek", aztán elfordult. Egy világ omlott össze bennem, ilyen még soha nem volt. Másnap kérte a bocsánatot, de nem tudok ezen túllépni. Minden nap elmondja, milyen gyönyörű vagyok, imád, de a bizalmam elszállt.
18as:
Birka az, aki nem tud mondatokat értelemzni, bár a helyesírásodból is látszik a 8 elemi...
Ha a férje rendszeresen megalázná, verbálisan bántaná egész más helyzet, minthogy türelme fogytán 1x kicsúszott ez a pasi száján...hagyjad már magad!
Kérdező: beszéld meg vele, aztán engedd el a haragot és szopizd le úgy, mint még soha.:)
Hosszú boldog kapcsolat titka.
*ettől így nem olyan könnyen tudtok elválni, mintha csak felpattansz és mész.
Meg még pl ha közösen felépített ház, az is nehéz lehet. Szal meg még ilyen, hogy akár esetleg visszaköltözni a szülőkhöz.
Én ezen nagyon megsértődtem volna, nem is akartam volna vele többet aludni se talán, hogy mellettem fekszik. Lehet kiköltöztem volna a nappaliba aludni a hálószobából.
"Utolso ezek hu van papirunk alapuaknál van ez az örülj h hozzád érek müsor mert v máshoz érne rég,v hozzá is ér évek ota csak hát válni nem fognak.."
Na hát ezaz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!